Radu je najpre iznerviralo što mnogi komentarišu njene stajlinge, a glumice i manekenke sa čudnim modnim izražajem na dodeli Oskara svi nazivaju ikonama. A nakon toga, Radu je iznerviralo što svi na omalavažavajući način komentarišu njen izgled i njene partnere:

Youtube printscreeen

Besna… Rada Manojlović

– Izvući ću vam ja na površinu sav taj vaš lažni “body positivity”, koji važi samo kada ste vi u pitanju i kada vama neko kaže nešto što vas vređa; tada “nećemo da bodišejmujemo, prihvatimo različitosti, mir, tolerancija” i tako dalje, ali zato kad sam ja u pitanju onda može kofa g. po glavi; od kose, nosa, zuba, stajlinga, celulita, nogu, krivih, ovakvih, onakvih, porekla i svega ostalog. E pa neće da može – napisala je ona u jednom tvitu, pa u sledećem nastavila:

Izvuci cu vam ja na povrsinu sav taj vas lazni “body positivity”, koji vazi samo kada ste vi u pitanju i kada vama neko kaze nesto sto vas vredja; tada “necemo da bodisejmujemo, prihvatimo razlicitosti, mir, tolerancija” i tako dalje;ali zato kad sam ja u pitanju onda moze kofa g — RADA MANOJLOVIC (@RadaManojlovic_) March 15, 2023

– Da ne pričam komentare sa kim sam u vezi, a tek da se ne vraćam na zlostavljanje Milana Stankovića zbog različitosti, koji je i tada i sada bio ispred svog vremena. Pokazaću vam koliko ste trule mušmule. Samo nemojte vi meni o “toleranciji” i diskriminaciji. Nemojte. Veoma smo mi osetili tu vašu toleranciju kroz prethodnih 15 godina… Posvećeno određenoj grupi ljudi, molim da se ne pronalaze normalni i kulturni; ne odnosi se na vas.

Instagram

I dalje ga brani… Rada i Milan

Rada Manojlović je, podsetimo, sa kolegom Milanom Stankovićem svojevremeno bila u vezi, a u više navrata su se u javnosti pojavljivale tvrdnje da su obnovili romansu.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst