Njen naslednik je uputio niz koplimenta na račun svoje majke, pa je rekao da je njegiva majka osoba koja je uvek uz njega i da je prava lavica.

Ona je žena, majka, kraljica, čak i kada nešto u životu pogrešim ona me izvede na pravi keep. Smatram da je ona stvarno emotivna majka i voleo bih da imam takvu ženu sutra, da nauči moje dete sve ono što je moja majka mene. Trenutno još nisam našao devojku koja bi pre svega mogla da pokrije te neke moje kriterijume. Moja majka je jedna stvarno jaka žena, a mi muškarci se plašimo malo tih jakih žena. Ona se jako namučila u životu, pa zbog nas. Stvarno je lav od čoveka. Ona zna da bude temperamentna, mada to je ta emocija. Ko nije temperamentnan nema te emocije u sebi – poručio je Jovan, a potom prokomentarisao kakav odnos imaju njegov otac, voditelj Zoran Pejić Peja i Zlata:

Printscreen tiktok

 

Otac i majka stvarno dobro komuniciraju i druže se. Ona bi za njega dala poslednju kap krvi kao što bi i on za nju. Isto i sa Hasanom, to je otac Mikija, on ima stvarno najbolju dušu. Ne daj Bože da se nekome nešto desi on bi prvi doleteo. Sa Mikijem imam perfektan odnos i to je zbog naše majke. Hteo bih mojoj majci da poručim da je najviše volim na svetu – ispričao je Jovan. 

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst