Zlata Petrović nije toliko aktivna na društvenim mrežama, dok njen sin Jovan uvek koristi priliku da podeli kako svoje tako i porodične fotografije.

Zlata Petrović iz ljubavi sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima sina Jovana, a sa pevačem i kompozitorom Hasanom Dudićem dobila je sina Mikija Dudića koji se ne eskponira u javnosti.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Svo četvoro retko imamo prilike da ih vidimo zajedno, a oni su sada otišli na večeru i objavili prvu zajedničku fotografiju u poslednjih nekoliko godina.

Jovan je na Instagramu pokazao delić atmosfere iz restorana u kom su bili, a na fotografiji vidimo Hasana, Mikija, Zlatu i Jovana Pejića, kao i još jednu devojku.

Foto: printscreen instagram

 

– Familija – napisao je Jovan tom prilikom.

Podsetimo, prema pisanjima medija Miki je ranije imao problem s kockom. S ovim porokom je živeo godinama, a njegova majka je činila sve kako bi ga izbavila iz kandži poroka. Ona je i plaćala sve njegove dugove, samo da bi mu sačuvala živu glavu, a o tome i javno govorila.

Kako se dalje navodilo, Miki je u jednom trenutku prestao da se kocka, a onda se ponovo vratio starom poroku, a onda je i Zlata digla ruke od nje i prepustila ga sudbini. Tada je Mikija ostavila supruga supruga Milica, sa kojom ima dvoje dece, a on se tada uselio u Zlatin stan.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Kada je shvatio da je prepušten sam sebi, da majka više neće finansijski da mu pomaže, a da otac nije u situaciji, Miki se osvestio i promenio život iz korena. Kocka je sada njegova daleka prošlost, a on se već godinama bavi muzikom. Svira klavijature, ima svoj orkestar.

Upozorenje! Od ovoga oči peku i mozak boli, ali na nju sigurno nećete ostati ravnodušni! Folkerka se davnih dana povukla sa scene, a danas živi život Barbike (FOTO/VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst