Foto: Nebojša Babić

Našli smo se u njegovom kraju, ispod Kolarca na kojem je imao čak sto koncerata, ali i u komšiluku koji je godinama delio sa čovekom za koga misli da je bio poslednja šansa ove zemlje – Zoranom Đinđićem. Na pola intervjua prošla je njegova studentkinja, malo posle pola intervjua rekao je “da nešto pojedemo”, a apetit se otvarao jer je u neoficijelnom razgovoru spomenuta jedna gozba u Švajcarskoj. Pričao je šta je od klasične muzike “oživeo” Tomas Man, a i kog velikana klasike slavi serija “Succession”. Posle intervjua čekao ga je put u Kinu, gde nastupa i drži predavanja, ali i put u Veronu i gledanje “Aide”.

A pre Verone, sa Ljubišom Jovanovićem, svetski priznatim flautistom, čovekom koji je bio prodekan za umetničko-naučni rad na Fakultetu muzičkih umetnosti i radio kao solo flautista Beogradske opere i baleta, Simfonijskog orkestra RTB i Beogradske filharmonije, krenuli smo od samog početka, “dole negde južno”.

CEO TEKST U NOVOM NEDELJNIKU KOJI JE NA KIOSCIMA OD ČETVRTKA 17. AVGUSTA, ILI U DIGITALNOM IZDANJU DOSTUPNOM NA NSTORE.RS

Originalni tekst