Dok radi na četvrtom nastavku kultnog “Matriksa”, Kijanu Rivs može da se pohvali da je već par decenija jedan od najtraženijih glumaca u Holivudu. Ima armiju fanova koji ga najviše vole zbog njegove skromnosti i optimističnog pogleda na život.

GORDAN KIČIĆ ISKRENO: Od SEDENJA, čekanja i KUKANJA niko ništa NIJE URADIO!

GORDAN KIČIĆ ISKRENO: Od SEDENJA, čekanja i KUKANJA niko ništa NIJE URADIO!

ZAMALO DA GA LIKVIDIRAJU! Irfan Mensur priznao da je bio na IVICI SMRTI – IMAO JE PIŠTOLJ U USTIMA, jedva se spasio, najveći PROBLEM JE PREZIME KOJE NOSI!

ZAMALO DA GA LIKVIDIRAJU! Irfan Mensur priznao da je bio na IVICI SMRTI - IMAO JE PIŠTOLJ U USTIMA, jedva se spasio, najveći PROBLEM JE PREZIME KOJE NOSI!


GORDAN KIČIĆ ISKRENO: Od SEDENJA, čekanja i KUKANJA niko ništa NIJE URADIO!


GORDAN KIČIĆ ISKRENO: Od SEDENJA, čekanja i KUKANJA niko ništa NIJE URADIO!

sledeća vest

– Ja sam jedna od retkih holivudskih zvezda koja ne živi u vili, nemam telohranitelje i ne nosim skupu odeću. Iako imam preko 100 miliona dolara, vozim se podzemnom železnicom i uživam u tome. Svi se možemo složiti da jaka osoba može preživeti najgore tragedije i nastaviti da uživa u malim stvarima. Bez obzira na to šta vas trenutno muči, možete to pobediti – rekao je svojevremeno glumac koji se za života susreo sa jako teškim udarcima.

AP PHOTO

Kada je imao tri godine, Kijanov otac je napustio porodicu pa su on i njegove sestre odrastali s dekom i bakom jer se njihova majka udavala i razvodila četiri puta. Zbog toga je kao tinejdžer, Kijanu promenio čak četiri srednje škole. Bio je nemiran pa su ga izbacili iz škole, a patio je i od disleksije te nikad nije stekao srednjoškolsku diplomu.

– Priča mene i mog oca je strašno teška, puna bola i razočaranja – rekao je svojevremeno. Kijanu je imao 13 godina kada je poslednji put video oca. Samjuel je probao da stupi u kontakt sa njim devedesetih, ali Kijanu nije bio zainteresovan.

ZAVRŠIO U URGENTNOM! Informer saznaje – Glumac PAO SA BINE, 6 KOPČI NA GLAVI!

ZAVRŠIO U URGENTNOM! Informer saznaje - Glumac PAO SA BINE, 6 KOPČI NA GLAVI!

MILAN MARIĆ ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ja sam čovek koji UVEK VOLI! A evo šta je rekao o KOLEGINICAMA…

MILAN MARIĆ ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU: Ja sam čovek koji UVEK VOLI! A evo šta je rekao o KOLEGINICAMA...

Međutim, tu nije bio kraj životnim tragedijama. Kako mu je rasla slava Kijanu je suočavan sa novim nedaćama. Njegov najbolji prijatelj i kolega River Finiks preminuo je 1993. od predoziranja. Glumac je tada imao samo 23 godine, a Kijanu njegov odlazak nikad nije preboleo.

Glumac je ostao i bez svoje partnerke Dženifer Sajm koja je poginula 2001.godine u stravičnoj nesreći sa svega 28 godina, međutim i tome je predhodila strašna tragedija. Badnje veče 1999. godine Dženifer i on dočekali su u suzama – te večeri koja je trebalo da bude najsrećnija u njihovom životu, njihova ćerka je mrtvorođena.

Dženifer i Kijanu povukli su se svako za sebe. Njihova ljubav nije mogla da izdrži teret te tuge i posle par nedelja su raskinuli.

Dve godine kasnije, Dženifer je otišla na žurku koju je priredio Merilin Menson. Budući da je pila, sa žurke ju je kući odvezao neko od prijatleja. Međutim, Dženifer je pijana sela u kola kako bi se vratila nazad na žurku i udarila u gomilu parkiranih automobila. Poginula je na licu mesta.

Takođe ranih devedestih godina pojavila se vest da njegova sestra boluje od leukemije. Tokom njene borbe s bolešću, glumac je pokrenuo niz humanitarnih inicijativa i fondacija za lečenje leukemije. Danas se smatra za najvećim dobročiniteljem u Holivudu, a jedna od njegovih skorašnjih izjava najbolje opisuje njegov tragičan život:

– Ljudima je potrebno da budu srećni da bi živeli, meni ne – rekao je Rivs.

Pratite nas na društvenim mrežama
PROČITAJTE JOŠ

Original Article