Neven Živančević, pjevač grupe “In Vivo” doživio je tragediju kada mu je djevojka poginula nakon koje se povukao sa javne scene.

Djevojku Nevena Živančevića “In Viva” je 3. novembra 2012. godine, na uglu Francuske i Ulice cara Dušana, u Beogradu, automobilom usmrtio košarkaš Kimani Frend sa Jamajke.

  • Onog jutra kad mi je otac s očima punih suza rekao da si sinoć poginula, tog trenutka je sve u meni stalo… Tog jutra sam i ja poginuo… Princezo mog života, tebe nema… Sve sam mogao da pomislim i da ćeš možda jednog dana otići, da ćemo se posvađati oko gluposti, sve… ali, da će te neko ubiti i da ću ostati bez tebe preko noći, to nisam mogao. Prije tri dana sam ti rekao ono što sam i mnogo puta, a to je da želim da ostarim s tobom. Ušao sam u naš stan, ljubavi, dozivao sam te, vrištao sam, plakao… Bacio sam se na krevet mirišući tvoje stvari. I šta sad? Rijetki znaju koliko smo se voljeli, a još rijeđi će to nekad i doživjeti, jer znam da je ovo bila najveća ljubav ovog vijeka! Polovina moga tijela je tvoja, polovina moga srca je tvoje, živimo i dalje zajedno, nema kraja. Ljubim te, snu moj – napisao je tada Neven na društvenim mrežama.

Tog dana kada se desila nesreća, Neven je bio na turneji u Beču.

Poslije tragedije Neven se rijetko pojavljivao u javnosti. Međutim, nakon izvjesnog vremena, kada je smogao snage, grupa “In Vivo” objavila je pjesmu “Život unazad”, koju je Neven napisao i u potpunosti posvetio Neveni.

“A ja živeo bih sad, ovaj život unazad, više te ljubio, bolje te čuvao. A ja živeo bih sad, ovo malo godina, sa tobom unazad, zauvek unazad “- dio je pjesme posvećene tragično preminuloj Neveni.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst