Zamislite život bez velikih priča. Događaje koji su njegove referentne tačke, ljude bez kojih ne bi bio vredan, radosti i tuge, strahove i male pobede. Zamislite bilo koji segment svog života bez velikih priča.

Ne ide? Prazno, zar ne?

Život je, zapravo, jedna velika priča.

I zbog toga ne bi trebalo da ga propuštate.

Naša ideja je da vam u tome pomognemo, a od ovog 1. marta – ko je rekao da velike priče ne mogu da počnu baš jedne prohladne srede – imaćete priliku da na jednom mestu čitate najbolje tekstove i ne propustite ništa veliko i važno, upravo na sajtu velikeprice.com

Velike priče o temama koje su zaista bitne. Drugačije uglove najznačajnijih autora iz Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije…

Odlike dobrog stila su da ničega nema previše i da je sve što je potrebno tu. Prava mera. Nadamo se da će Velike priče biti vaša prava mera stvarnosti i budućnosti koju ćemo, uz vas, pokušati da učinimo boljom.

Nekada samo jedna rečenica vredi više od svega materijalnog. Nekada biste jednu poruku, jedan mejl, ili – nadamo se – jedan tekst menjali za mesečni bakšiš u kafani, ma za čitavu platu. Jer prave velike priče vrede. I vremena i slušanja i novca.

Dok ne zaslužimo vaše poverenje, imaćete priliku da prvih šest meseci tekstove na sajtu velikeprice.com čitate za samo 1 evro. Oni koji nisu sumnjičavi, imaju opciju i automatske godišnje pretplate.

Mi ćemo svakako izborom tema, autora i sagovornika, raditi na tome da i opravdane sumnje vrlo brzo pretvorimo u neopravdane.

Ne propuštajte ono što je važno. Ne propuštajte život.

Čitajte Velike priče.

Originalni tekst