Dejvid Bekam će uskoro otkriti nevjerovatne detalje iz svog privatnog života koji će zapanjiti svijet, najavljeno je iz Netfliksa koji planira snimanje dokumentarnog filma o poznatom fudbaleru.

Dokumentarac ima budžet od 16 miliona funti, a dio je posvećen i Bekamovoj borbi sa opsesivno-kompulzivnim poremećajem.

Zbog opsesivno-kompulzivnog poremećaja, fudbaler noću ostaje budan satima, piše britanski list Daily Mail.

Takođe, ovaj fudbaler srednjih godina već je ranije priznao kako sve predmete u kući mora da drži poravnate, odnosno u ravni. Ili u parovima.

Novina je to, što ja sada otkrio, da noću ostaje budan, dok njegova porodica spava, i za to vrijeme čisti i sređuje kuću.

-Kada svi odu da spavaju, ja idem okolo po kući i čistim. Čistim svijeće, prekidače za svijetla vraćam na prvobitne položaje, pazim da je sve uredno. Mrzim da se probudim u neredu. Skidam vosak za svijeće, čistim staklo – priznao je Bekam, prenosi Gloria.

Fudbaler je objasnio da je svjestan da je njegovo ponašanje čudno, a uz to je i priznao da se posvađao sa svojom ženom Viktorijom jer nije stavila slanik na predviđeno mjesto.

Podsjetimo, Netfliks je prošle godine najavio snimanje dokumentarne serije u kojoj će Bekam otkriti sve o svojim skromnim počecima i uspjehu koji je potom uslijedio.

U dokumentarcu će biti prikazani privatni snimci, kao i intervjui s članovima njegove porodica i drugim važnim osobama iz njegovog života.

Originalni tekst