Bivša hrvatska manekenka Simona Mijoković uživa u skladnom braku sa suprugom Stanislavom, a o svojoj ne tako lijepoj prošlosti svojevremeno je govorila za hrvatske medije.
Simona Mijoković je nekada živjela itekako burnim životom, koristila opijate, bila u kandžama prostitucije, a onda se posvetila vjeri.

Ona je svojevremeno u intervjuu za hrvatske medije, priznala je da je bila u vezi sa prikrivenim dilerom, sa kojim je i ostala trudna.

Međutim, tada je saznala da je on oženjen i da ima porodicu, a od nje je zahtjevao da prekine trudnoću, što je ona i uradila.

  • Imala sam u godinu dana tri abortusa i to je na meni ostavilo neizbrisiv trag, započela je, pa nastavila:
  • Moje srce se njemu predalo, ostala sam trudna, a onda mi je otkrio da je oženjen. Dao mi je kovertu od 2.000 kuna i poslao me na abortus. Ja to nisam htjela da uradim, ali sam morala – ispričala je ona tada.

Simona Mijoković je nakon burnog života, danas potpuno druga žena, koja je, kaže, svoj život posvetila vjeri i pustila da je vodi Bog.

Ona se jednom prilikom sama osvrnula na društvenim mrežama na sve kroz što je prošla kroz život.

  • Više puta sam svjedočila o tome kako je izgledao moj život prije Hrista. Bila sam u bludu, drogi, prostitucija me zahvatila, od bulimije sam bolovala 14 godina. Moje tijelo i duh su bili zarobljeni. Bogu hvala što je ušao u taj ponor pakla, potražio svoju izgubljenu ovčicu i odveo me u stado, ispričala je tada.

Sa Stanislavom ima četvoro djece

Simona je novu sreću pronašla kada je upoznala Stanislava Mijokovića, za kog se udala. Često je pričala da se svakog dana zahvaljuje Bogu što ju je spasio i oslobodio. Sa novim suprugom ima četvoro djece, a kćerku Gabrijelu ima iz braka sa Antom Gotovcem.

(Express / Pink.rs)

Originalni tekst