Nekada je bila samo djevojčurak iz malog mjesta, a danas je jedna najpopularnijih pjevačica koja obara sve koncertne rekorde i blista kao najveća zvijezda na regionalnoj sceni.

Takmičila se u muzičkom šou „Zvezde Granda„, a u njenom životu sve se promijenilo kada je zapjevala džek pot pjesmu „Za nas kasno je“ i od tog trenutka, njena karijera kreće uzlaznom putanjom.

U svijetu estrade mnogi jednoglasno tvrde da je ona trenutno broj jedan, kao i da je osoba koja zna da prepozna hit, a mediji godinama ne štede ni jedan detalj života Aleksandre Prijović.

Naravno,djevojčica sa fotografije iznad je Aleksandra Prijović koja je nekad maštala o velikoj karijeri, a danas živi svoj san i obara sve rekorde.

–Prvi put, kad sam prolazila pored Arene, to je bio moj prvi dolazak u Beograd, kada sam rekla: „Mama zamisli da jednog dana imam ovdje koncert“. To se tada činilo nemogućim, ali uz vašu ljubav i podršku, sve je moguće. Mama sigurno plačeš sad. Mislim da ste primijetili da u posljednje vrijeme ne mogu da sakrijem svoje emocije i da često zaplačem na nastupima, sigurno će biti i večeras tako. Želim da zajedno plačemo, želim da ovo bude veče za pamćenje i da uživamo svi zajedno – rekla je Aleksandra Prijović na prvom koncertu u beogradskoj Areni.

(Express / Grand.nova.rs)

Originalni tekst