Goca Tržan skoro tri decenije važi za jednu od najpopularnijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a oprobala se i kao glumica i TV voditeljka.

Kada se grupa „Tap 011“ pojavila sada već davne 1995. godine, svi su bili oduševljeni pevačicama koje su otpevale hitove koji se i dan danas slušaju. Jedna od njih je bila Goca Tržan, koju su fanovi nastavili verno da prate i nakon što je napustila popularnu grupu.

Iza sebe ima bogatu karijeru, Goca nikada nije zapostavila privatan život i svoju ćerku Lenu koja, iako su mnogi to očekivali, ipak neće krenuti majčinim stopama. 

Foto: ATAIMAGES

 

Hvala Bogu ne zna da peva, računaljka je neviđena. Meni je matematika dobro išla, ali nisam dobar ekonomista, a ona je fantastičan ekonomista. Biće sjajan producent, ako Bog da da se bavi nekom filmskom produkcijom, da organizuje ljude, jer je u tome fenomenalna – rekla je ona za „Blic“ i dodala:

Na kraju krajeva, ona će birati čime će da se bavi. Volela bih da nema nikakve veze sa mojim poslom, jer će uvek biti Gocina ćerka. Moraće da bude tri puta bolja od drugih da ne bi bila Gocina ćerka, da neko ne bi rekao da je tu zbog mene. Drago mi je što ne želi da se slika, Instagram ima ssmo za najuže prijatelje. Na tome joj čestitam, uspela je da se odupre popularnosti. Popularnost nije dobra za svakoga.

Goca ceni ćerkinu kritiku i posebno voli da se posavetuje sa njom oko jedne stvari.

Foto: E-stock

 

Poslušam Lenu često, pitam je šta treba da obučem, ona mi kaže da živim ispod kamena. Važno mi je njeno mišljenje i kao njen roditelj mi je bitno da me se ona ne postidi – istakla je pevačica, koja se našalila na opasku da kopira Džej Lo:

Sve sam radila pre Džej Lo. Imam solidan glas, novčanik mi je prazan, sve je na belo, nemam love. Što kaže moj muž, mene kada bi nekada neko odžepario, jako bi se razočarao. Na guzi radim, ali ne dovoljno – rekla je Goca kroz smeh na početku, te otkrila da li ćemo na predstojećem koncertu moći da čujemo narodnjak:

Naravno da ne, to se desi tamo gde sam dobro raspoložena i kada me pukne nešto, inače na koncertima ne.

Goca je nedavno na festivalu „Beogradsko proleće“ odnela nagradu.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Večito sam na festivalima bila gubitnik, a imala sam uvek pesmu koja je ostajala. Pu, pu, da ne izmalerišemo. Neobično mi je kada dobijem nagradu, možda su hteli da me ispoštuju zbog godina trajanja. Sa suprugom sam posle pričala i kažem da bih uvek dala mlađima nagrade, na njima svet ostaje i potreban im je vetar u leđa – istakla je pevačica, te se ponovo osvrnula na Filarija:

On je jako dobro pevao to veče, iznenadio me je i to sam mu i rekla. Imali smo probe koje nisu zajedničke. Nismo ništa pričali pored toga, bila sam sa svojim timom, Jelenom, svako ima svoju ekipu. Bilo nam je mnogo zabavno, najmanji smo utisak imali da smo se takmičili. – zaključila je Goca.

Ožiljci na licu od Survajvora

Goca se 2010. godine takmičila u Survajvoru, i danas bi bila spremna da se takmiči u istom formatu.

Ljudi koji idu u rijaliti da se predstave u startu greše. Mi kada smo bili u Survajvoru, stvarno nismo imali da jedemo i živeli smo u jezivim uslovima. Vratila sam se sa ožiljcima od bubuljica, od nehigijene. Ponovo bih se prijavila u takvu sezonu, jer čovek daje najviše od sebe kada je najteže – rekla je pevačica.

Raša čuva leđa

Kako Gocu čeka koncert u Beogradu kroz mesec dana, pitali smo je da li će se sa Rašom poljubiti na sceni, kao što to praktikuju Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš.

Foto: ATAIMAGES

 

Zorka i Kemiš su potpuni carevi. Ne znam da li ću moći da dođem do Radomira, biće iza ogromnog seta bubnjeva, moj suprug svira sa mnom. Već 13 godina je iza mojih leđa, a i fizički kada svira, stoji iza produkcije… Ako uspem da stignem do njega, poljubiću ga, zaslužuje mnogo više od samog poljupca – istakla je Goca.

Stoja pokazala kakve noge ima u šestoj deceniji! Pevačica oduševila fanove kratkom haljinom (FOTO)

sledeća vest

Originalni tekst