Anđela je odgovarala na pitanja svojih fanova i otkrila sve o odnosu sa Zvezdanom, kao i zašto je došlo do raskida veze.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić stavili su tačku na svoj odnos nakon što se ona vratila kod roditelja u Crnu Goru. 

Njih dvoje nisu želeli da otkrivaju razloge raskida sve do sada, kada je Anđela skupila hrabrosti i iskreno odgovorila na pitanja svojih fanova.  

Foto: Youtube printscreen/Andjela Djuričić

 

Anđela je prvo otkrila šta bi promenila u svom učešću u rijalitiju. 

– Ne postoji ništa zbog čega se kajem. Promenila bih to da, tj. da sam mogla da saznam istinu, da je Zvezdan ostavljen od strane Ane. Tako da, čitavo vreme sam živela u laži, nisam znala da je slobodan. Bila bih bezobraznija. Drugo ništa ne bih promenila, samo to da saznam istinu, da je ostavljen – istakla je Anđela.

Fanove je zamimalo zašto su Anđela i Zvezdan raskinulo, o čemu je ona javno progovorila. 

Foto: Youtube printscreen/Andjela Djuričić

 

– Nekad dođe trenutak u životu kad moraš da doneseš odluke koje nisu lake. Nama je došao taj period. Nijedan raskid nije lak. Ali prosto, desio se, ne bih preterano pričala na temu raskida, ne želim tu našu intimu da otkriva. Nemam ništa loše da kažem, želim mu sve najbolje u životu – poručila je ona.

Anđela je otkrila da će nabaviti kućnog ljubimca, a onda je počela da plače.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Originalni tekst