Autor i voditelj emisije “Nikad nije kasno” Žika Jakšić otkrio je da je u mladosti pravio greške, pa je čak jednom prilikom i završio u zatvoru.

Producent “Granda” i voditelj emisije “Nikad nije kasno” kaže da je kao mlad dok je služio vosku često pravio greške, a zbog jedne je završio iza rešetaka:

–  Svi  se žale na služenje vojske, a meni je bilo super! Bio sam u zatvoru 7 dana, zato što sam tri puta išao na ručak. U Somboru imaju tri menze, išao u svaku da ručam. Onda je nastao cirkus kada su me uhvatili. Bio sam dobar vojnik, ali sam prva tri meseca redovno čistio wc. Redovno sam dobijao kazne, pa je moje ime stalno bilo na tabli.

Foto: ATA Images

 

Žika Jakšić kaže da je sebi razbio glavu, jer ga je pogodila pesma:

– Zabavljao sam se sa nekom devojkom, mnogo smo se voleli. Trebalo je da krenem u vojsku za dva dana, i ja budala, raskinem sa njom pred polazak, iz čista mira, a bila je to velika ljubav. Te iste večeri odem sa društvom u hotel na neku proslavu, i kad je krenula pesma od Tozovca “Nije sve još prošlo”, dohvatio sam flašu sa stola i razbio sebi o glavu. Pukla mi je arkada, lila mi je krv.


Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Meštani Donje Mutnice otkrili sve tajne Ane Nikolić! Informer u rodnom selu pop zvezde

sledeća vest

Originalni tekst