Voditelj emisije „Nikad nije kasno“ Žika Jakšić poznat je kao neko ko voli žene i to ne krije, a svojevremeno je bio u emotivnoj vezi sa dvije decenije mlađom Slavicom Ćukteraš.

Raskinuli su 2008. godine, ali nikada nisu voljeli da se eksponiraju i javno previše govore o svojoj romansi. Žika je jednom prilikom prokomentarisao njihov odnos, što je Slavicu iznerviralo, pa mu je žestoko odbrusila.

-Ona je mogla mnogo više da napravi u muzici. Nismo krili da smo bili u vezi jer je to bila ljubav, ali se završila. Slavica je meni draga i za nju me vežu lijepe uspomene – objasnio je Žika jednom prilikom, a pjevačica se uvrijedila na komentar da je ”mogla više da napravi.”

-Šta on radi, vodi emisiju? Ne razumijem, ja sam se udala, napravila pauzu i nemam potrebu da radim do kraja života, tako da me te glupe izjave uopšte ne zanimaju. I on je mogao mnogo više, pa nije. On je napravio ‘Zvezde Granda’, što nije napravio svoju producijsku kuću? Nemoj da me diraš u ljepotu i talenat. To je glupost, i čula sam da je i Saša rekao isto. Oni znaju koliko sam zaradila za njihovu kuću – rekla je Slavica u novembru 2020. godine.

Originalni tekst