Fudbalski savez Danske novčano je kažnjen od strane UEFA.

ЖЕСТОКА КАЗНА: Данци у проблему пред меч са Србијом! УЕФА није имала милости

FOTO: AP/Tanjug

Pred sutrašnju utakmicu sa fudbalerima Srbije koja se igra od 21 čas, fudbaleri Danske su dobili lošu vest i našli se u neočekivanom problemu.

Evropska fudbalska federacija (UEFA) kaznila je Dansku fudbalsku asocijaciju (DBU) sa 10.000 evra (75.000 danskih kruna) zbog transparenta sa utakmice protiv Engleske.

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

KLIKNI I UZMI 3000 BONUS
DOBRODOŠLICE BEZ DEPOZITA

Neko je u sektoru u kom su bili smešteni danski navijači izneo transparent sa natpisom „J…š UEFA“, a danski TV 2 sport piše da su u DBU veoma ljuti na svoje navijače i da nemaju nameru da preuzmu odgovornost za ovaj ispad.

Navodi se da DBU uveliko radi na pronalaženju onih koji su doneli sporni transparent na stadion. A kada ih pronađu, verovatno će ih tako kazniti da će moći da pokriju iznos koji UEFA potražuje.

– Platićemo kaznu, ali za nas je najvažnije, a to već sada počinjemo, da identifikujemo one koji su doneli taj transparent. Kada ustanovimo krivce, prosledićemo im račun da plate – poručio je direktor DBU Erik Broger, za TV 2 Sport..

BONUS VIDEO TUČA NAVIJAČA NA EURO 2024: Albanci napali srpske navijače, nisu se dobro proveli

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv „Novak, pariske priče„. Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Preporučujemo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Originalni tekst