Voditelj Žika Nikolić jednom prilikom je pričao o svom privatnom životu i otkrio da je bivšu ženu zatekao sa ljubavnikom.

Žika je rekao da je ona odlučila da ode iz braka, ali ne i iz zajedničkog stana.

Desilo mi se da me žena sa ljubavnikom sačeka na vratima, pa razbije – rekao je on i dodao:

Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam ja pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, zgazio bi ih. Bogu hvala, brzo me je prošao bes – ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u „Magazinu In“.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, dugogodišnji voditelj kojeg publika pamti po emisiji „Žikina šarenica“, poslednjih godina je vodio i Jutarnji program na Pink televiziji. Ipak, Žika Nikolić nedavno je otišao u penziju, a kako kaže penzionerski dani mu baš prijaju:

Pronašao sam zanimaciju, neki svoj smisao. Družim se sa prijateljima. Pročitam neku knjigu. Osnovao sam sa prijateljima jedno udruženje koje se zove „Udruženje ljubitelja srpske tradicije“ i sada radimo neki serijal. Videćemo kad završimo kako će to da ispadne. Zove se „Kraljevske banje Srbije“. Ima osam banja u Srbiji, gde su kraljevi Srbije, i jedne i druge dinastije, umešali prste i potpomogli razvoj tih banja. Sad smo završili priču o Banji Koviljači, sledi Vrnjačka Banja. Biće to jedan lep serijal – ispričao je Žika za „Blic“.


Dobili isti broj glasova gledalaca, pa oboje nominovani za izbacivanje! Evo kome je ostanak u

sledeća vest

Originalni tekst