Leksington bend organizovao je veliki beogradski koncert povodom Dana žena, i tom prilikom okupio veliki broj dama ali i kolega sa estrade. Članovi popularnog benda su pred sam početak koncerta otkrili kako se osećaju, ali i ko će biti specijalni gost na velikom koncertu.

Pripadnice lepšeg pola će uživati u emotivnim numerama poznatog benda Leksington, koji će večeras i sutra imati koncert u beogradskoj Areni.

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Bend je okupio veliki broj kolega sa estrade, a tik pred izlazak na binu otkrili su da li imaju tremu:

– Tresemo se svi – rekli su članovi benda kroz smeh, a pevač Bojan Vasković je dodao:

– Nema treme. Uživamo zaista. Ovo nam je peti beogradski koncert. Imam posebnu dozu sreće, jer vidim neke face koje sam video i pre četiri godine.

Bojan je otkrio i koja zvezda će biti specijalan gost večeras u Areni:

– Specijalni gost je Aleksandra Prijović. Mislim da je to logičan izbor, jer imamo duet, a i naslutila je naša dva koncerta, tokom razgovora u Sarajevu, gde smo mi bili gosti kod nje.

Bend ističe da se nije nadao ovolikom odazivu ljudi:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Iskreno nismo imali viziju da će se tako brzo rasprodati taj prvi koncert. Rasprodat je i prvi i drugi koncert, što je sjajno – govore članovi Leksingtona, te otkrivaju da li nekada dođe do sukoba između njih:

– Šta nekad? To se dešava svaki drugi dan, mi smo ljudi od krvi i mesa i normalno je da dođe do sukoba mišljenja – rekli su kroz smeh.

Pevač je otkrio i kako je obradovao suprugu za osmi mart:

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ubrao sam joj cvet. To sam radio kao mali, nekako mi je to ostalo za ovaj dan, kao nešto lepo i emotivno. Ubrao sam ga sa šanka, to je sad moderno branje cveća – rekao je kroz smeh pevač Leksington benda, pa uputio poruku damama za osmi mart:

– Ovo je dan žena. Mislim da treba da budu voljene, ljubljene i mažene.

Ceo intervju možete pogledati u video snimku ispod:

sledeća vest

Srbija

Ljubovija se digla na noge! Svim snagama za Igora! I sportisti, muzičari, profesori... Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena...Mogu sve!

Moćne Nišlijke

Gas, gas! Ivana, Stana, Jovana, Jelena…Mogu sve!

Niška opština Medijana tradicionalno povodom Osmog marta ugostila je Nišlijke koje se bave specifičnim zanimanjima. Tako su se u društvu našle Ivana, vozač autobusa, Stana, menadžer firme za obezbeđenje, Vaska i Milica, građevinari, policajka Jovana i dve Jelene, kapetan Vojske Srbije i otpravnica vozova…

Žene u akciji! Njih dve kreću u biznis! Prave kuće od temelja! Tamara je u petom mesecu trudnoće i radi u rudniku! Šlem je šlem, i za žene i za muškarce! Viđate ih svakog dana! Tihe su i vredne i rade za vaš grad!

Originalni tekst