Sudeći prema pisanju medija, te tračarenju po društvenim mrežama, žene fudbalera su ovoga puta umešale svoja umeća u loše rezultate Srbije na planetarnom fudbalskom turniru. Čini se, ipak, da ovu muku nemaju samo naši navijači, već se umnogome govori o ponašanju lepših polovina i drugih selekcija.

Uoči okršaja između Engleske i Velsa na Svetskom prvenstvu u Kataru, žene fudbalera Velsa ludo su se zabavljale na privatnoj žurci u Dubaiju, a fotografije su se ubrzo pojavile i na Instagramu.

Na jednoj fotografiji vidi se kako verenica golmana Krisa Mefama, Džodi Frensis, i partnerka Itana Ampadua, Sara Sa, nižu jedno za drugim pićem u objektu koji izgleda kao klub na plaži.

2

Instagram

3

Instagram

4

Instagram

Instagram

Devojke su se navodno okupile kako bi zajedno ručale, no ručak se brzo pretvorio u razuzdanu zabavu.

Ema, verenica velškog veznjaka Meta Smita, snimala se s čašom u ruci te je pozirala sa Džodi i Nikol Hegan, koju povezuju sa bekom Nikom Vilijamsom. Ema je takođe snimila selfi u ogledalu obučena u tamni bikini, prenosi Index.hr.

1
Instagram

Na drugim fotografijama i snimcima vide se devojke koje piju votku iz flaše, pokušavajući da naprave stoj na rukama i plešući u bikinijima oko stola prepunog hranom.

Ovakva „podrška“ igračima Velsa nije pomogla, jer su ispali sa Svetskog prvenstva izgubivši od Velsa rezultatom 3:0.

Srpske vs brazilske žene fudbalera: Lepotice zbog kojih će biti vrelije na tribinama nego na terenu u Kataru

Original Article