Ana je bila najveća podrška svom nevjenčanom suprugu Zvezdanu Slavniću, a ni slutila nije da će je kroz samo nekoliko mjeseci tokom boravka u zatvorenom prostoru, prevariti sa skoro tri decenije mlađom djevojkom.

Međutim, Slavnićeva žena sve je to podnijela stoički i iz cijele situacije izašla kao pobjednik, a nagrada koja je uslijedila je uspjeh i profit.

Stara izreka kaže: “Osveta je jelo koje se najbolje poslužuje hladno”, a u tom maniru, Ana je smislila način da se osveti Zvezdanu.

Naime, kako tvrdi dobro obavješteni izvor za Kurir, dok Zvezdan kuburi sa bubicama 26 godina mlađe djevojke, Ana je situaciju preokrenula u svoju korist i uspjela čak i da profitira.

-Ana je neko ko je ostvaren na svim životnim poljima. Pored uloge majke, ona posjeduje frizerski salon, a obim posla joj se u proteklom periodu drastično povećao. Poznato je, da joj je njen salon oduvijek donosio unosne prihode, ali nakon partnerove javne preljube, mušterija je sve više i više. Pare joj samo kaplju. Kao neko koje prevaren, narod je stao na njenu stranu, a mnoge žene se saosjećaju sada sa njom. Društvene mreže su joj buknule, pratioca je sve više i više. Dobila je i svoje fan stranice, a nerijetko njeni fanovi dolaze u salon, kako bi se fotografisali sa njom. Istina je da Ana uživa u podršci koju dobija, a kao neko ko je svjestan cijele situacije, ona smatra da će fokusom na posao zadati udarac mnogim dušebriznicima i dokazati da je pobijedila – tvrdi dobro obavješteni izvor.

(Express/Kurir)

Originalni tekst