Jelena Tomašević čestitala je svojoj majci rođendan.

Majka Jelene Tomašević, Snežana skromna je žena koja je pored ćerkine slave nastavila da živi u Kragujevcu, vrlo povučeno. Stav o tome da je skromnost vrlina, a ne mana, kao i da je do cilja moguće doći jedino napornim radom prenela je na kantautorku i njenog starijeg brata Darka, te danas oboje mogu da se pohvale uspešnim karijerama i privatnim životima.

Jelena i Darko se trude da kada god imaju bar malo slobodnog vremena posete majku i uživaju u pričama o nekim prošlim lepšim danima. 

Jelena je sada na svom Instagram profilu, čestitala svojoj majci rođendan uputivši joj emotivne reči. 

– Žena zmaj, žena ljubav, žena hrabrost- moja majka! Srećan ti rodjendan lepotice naša! Živa i zdrava nam bila! Volimo te do zvezda!

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Istina o majci Milice Pavlović! Nikada se nije interesovala za mene! Kuća u Bunibrodu sada je prazna, pevačica u njoj čuva uspomene

sledeća vest

Originalni tekst