Andrijanina majka ne može da se oporavi nakon smrti ćerke, zbog čega se potpuno povukla u sebe i ne izlazi iz porodičnog doma.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara kada je pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Komšija koji živi u ulici u kojoj stanuje porodica Lazić ispričao je kako je Andrijaninu smrt najteže podnela njena majka koja skoro uopšte ne izlazi iz kuće. 

Foto: Instagram

 

– Nebojšu, Andrijaninog oca još i viđamo napolju, ali majka Ljilja je tek pre neki dan izašla da prošeta. Ne smem da vam kažem koliko je žena van sebe. Hoda kao zombi, jedva smo je prepoznali! Normalno je da je takva situacija, ne smemo da pomislimo šta joj je u glavi. Žena je izgubila dete, svako se sa time drugačije nosi. Nebojša je glava kuće, on mora da bude jak zbog svih. Imaju oni još dece – otkrio je komšija.

Foto: Facebook printscreen

 

Komšija je zatim spomenuo Andrijaninog brata Tomislava. 

– Toma se drži, mora da ostane jak, a njemu je najteže. Ne sme majci da dodatno stvara tugu. Trudi se da joj pomogne da se nosi sa gubitkom kako zna i ume. Andrijana je sahranjena nedaleko od porodične kuće, tako da redovno izlaze na groblje. Svi mi to vidimo, ide i ceo komšiluk na grob, ali porodici ništa ne pominjemo. Nećemo da stajemo na muku. To su sve, opet kažem, dobra deca i ljudi, a šta se okolo priča i šta se piše o Nebojši, mene to ne zanima. Gledam uvek kakav je ko prema meni – rekao je meštatin za „Republiku“.


Više od 20 dana niko nije znao gde je Milica Pavlović! Pevačica se oglasila, pa otkrila šta se zapravo dogodilo:

sledeća vest

Originalni tekst