Željko Mitorvić najavio velike projekte, pa otkrio šta će biti sa rijaliti programom koji emituje na svojoj televiziji.

Željko Mitrović, čelnik Pinka, organizovao je novogodišnju proslavu na Dedinju u zgradi ružišaste televizije, pa tom prilikom govorio o velikim promenama koje planira.

Foto: Prntscren Pink TV

 

Mitrović je najavio velike projekte, kao i to da planira otvaranje još jedne televizije, a onda govorio o promenama na Pinku.

– Što se tiče sledeće televizijske sezone, vraćamo se tvrdoj, čvrstoj produkciji, jer vreme rijalitija polako nestaje – rekao je Željko, pa iznenadio mnoge kada je izjavio da je vreme da televizija Pink prestane da emituje rijalitije.

Foto: printscreen/Tv Pink

 

Iako čelnik Pinka nije najavio tačan datum kada će prestati sa emitovanjem rijaliti programa, ova informacija se proširila društvenim mrežama, a gledaoci koji vole i prate ovakav vid televizijskog formata ostali su zatečeni.

Željko Mitrović je u obraćanju na Pink televiziji rekao da će započeti proizvodnju sopstvenog šou programa koji će biti veoma šarenolik. Za sada nije poznato o kakvom se tačno programu radi, ali će za ljubitelje ružičaste televizije to zasigurno biti iznenađenje.


Cakana uhvatila muža u krevetu sa drugom ženom:

sledeća vest

Originalni tekst