Prethodna godina bila je izuzetno turbulentna za Staniju Dobrojević, a ona je sada sumirala utiske i otkrila po čemu će pamtiti 2022.

– Protekla 2022. je bila planirana za porodicu, djecu i dom, a donijela mi je životni preokret, lekcije i raskid. To je bila moja godina transformacije, i to operacija naživo! Morala sam da se promijenim iz korjena kao ličnost, da promijenim navike… Nije bilo lako, ali je prelijepo – rekla je Stanija, i dodala:

– Kada sve sumiram, ovo je bila godina izlječenja u emotivnom smislu i ljubavi prema sebi. Taj raskid je izgleda bio neminovan jer ja sam odavno bila spremna da privučem nešto skroz drugačije u moj život.

Stanija je otkrila da li planira da bude ponovo dio rijaliti programa.

– Mislim da više nemam šta da tražim u takvim formatima. Ne vidim sebe među tim ljudima, čak ni novac više nije satisfakcija. Prerasla sam to i davno prekucala igricu! Dalje planove ne bih otkrivala, o planovima uvijek šutim. Šutim i radim!

Dobrojevićeva je otkrila da li planira da se uda i da li bi bila spremna da se zbog braka povuče iz medija.

– Ludi kamen ne može da me promijeni, ali uloga majke da. To još nisam iskusila u životu, i mislim da ću tada upoznati novu sebe. Jako sam emotivna, a takve kao ja mnoge stvari i događaji rane i obilježe u životu. Ipak, i dalje se vodim srcem i ljubav mi je smisao ovog putovanja – objašnjavala je Stanija.

– Teško puštam nove ljude u svoj život i ne dozvoljavam svakom da mi se približi. Jedino ko me istinski poznaje je moja porodica. Sa javne scene se ne družim apsolutno ni sa kim, nemam dodirne tačke u privatnom životu ni sa kim od njih. Jedino ko me zna je moj bivši dečko Marko Marković. Ipak je on sa mnom živio tri godine i bio u svim porama mog života. Ali eto, doživjela sam da kada su me neki nepoznati ljudi pred njim vređali, Marko nije jednu lijepu riječ rekao u moju odbranu. Da zaplačeš – zaključila je Stanija.

(express/alo)

Originalni tekst