Ako se u poslednje vreme osećate da ste izgubili veru u sebe, da nemate energiju da pokrenete bilo koju priču na nivo na koji vi želite. Onda je sada idealno vreme da se energetski očistite i unesete svežu i novu energiju koja će vas razbuditi i napraviti poletnim. Sve što je potrebno da sada uradite jeste da nabavite poludragi kamen.

foto: Amy Cicconi / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Amy Cicconi / Alamy / Alamy / Profimedia

U izvesnom smislu još od davnina veruje da nošenje i držanje blizu sebe odgovarajućeg poludragog kamena kao amajlije ima snažno pozitivno dejstvo po čoveka, jer može pozitivno da utiče na raspoloženje, ali prvenestveno i da utiče na energiju. Kako biste našli odgovarajući kamen jeste da

izaberete na osnovu vaše intuicije ili najednostavnije na osnovu vašeg horoskopskog znaka.

  • Hematit odgovara Ovnu, Vagi, Škorpiji i Jarcu
Ogrlice
foto: Promo

Čudesno deluje na krv, čuva od gotovo svih bolesti krvotoka, malokrvnosti, leukemije,reguliše izgradnju ćelija organa, zaustavlja krvarenja. Snižava krvni pritisak i reguliše nivo šećera u krvi. Oživljava rad krvotoka i limfnog sistema.

Cena hematita sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga možete naručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Kalcedon odgovara Blizancima, Škorpiji i Strelcu
Ogrlice
foto: Promo

Kalcedon je amajlija za zdraviji organizam. Čuva od slabosti, melanholije i različitih vrsta bolesti. Leči grlobolju, glavobolju, groznicu, prehladu, kašalj, gnojne rane. Podstičestvaranje crvenih krvnih zrnaca i funkciju koštane srži. Utiče na poboljšanje opštegstanja organizma.

Cena kalcedona sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Citrin odgovara Blizancima, Devici, Vagi i Vodoliji
Ogrlice
foto: Promo

Koristi se protiv depresije, podstiče dobro raspoloženje, podiže samopouzdanje. Donosi više energije i elana, povećava libido i donosi odlične rezultate na seksualnom polju.


Daje najbolje rezultate ako ga nose oba partnera.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd , OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Ametist odgovara Škorpiji, Strelcu, Vodoliji i Ribama
Ogrlice
foto: Promo

Privlači obilje i bogatstvo pa se često koristi i kao podrška u igrama na sreću. Pomaže u slučaju menstrualnih problema, pojačava memoriju, reguliše krvni pritisak i koristi se protiv gojenja. Smiruje živce i čuva srce.

Cena ametista sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ogrlice
foto: Promo

Ružičasti kvarc podstiče ljude na bezuslovnu ljubav prema sebi i drugima. Posebno je koristan osobama koje su izložene emocionalnim stresovima. Doprinosi smanjenju telesne mase, lečenju kožnih bolesti izazvanih psihosomatskim poremećajima.

Pospešuje cirkulaciju. Posebno je namenjen ženama koje su izložene stresu. Trebalo bi da ga ima svaki dom.

Cena ružičastog kvarca sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd , OVDE ga poručite, ili pozivom na broj 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Onix odgovara Jarcu,Lavu, Strelcu i Vodoliji
Ogrlice
foto: Promo

Pomaže rast kose, jača nokte, poboljšava krvotok, naročito onima koji pate od hladnih ruku i nogu. Očne bolesti, gluvoća i bolesti uha pa i osetljivost na promene vremena i apatija mogu se ublažiti i izlečiti oniksom. Ublažava melanholiju, depresiju i negativne uticaje zračenja zemlje, zlih ljudi i crne magije.

Cena Onixa sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, OVDE ga poručite, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

  • Tigrovo oko​​​​​​​ odgovara Blizancima, Raku i Strelcu
Ogrlice
foto: Promo

Pojačava životnu energiju. Deluje antidepresivno i umirujuće. Pomaže obolelima od jetre, leči astmu i bronhitis. Štiti od uroka i crne magije. Leči migrenu, jača funkciju malog mozga, pomaže u slučaju duševnih bolesti, a psihi obezbeđuje stabilnost.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd​​​​​​​, OVDE ga možete poručiti, ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

Ogrlice
foto: Promo

Doprinosi viđenju prave istine. Daje sposobnost praštanja i razumevanja. Pomaže nam da budemo iznad problema, oslobađa psihu od stranih uticaja. Koristi se kako bi se smirile napete situacije i svađe. Donosi harmoniju i blagostanje.

Cena kamena sa posrebrenim lančićem je 1.390 rsd, a OVDE​​​​​​​ ga možete poručiti ilipozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Dostava je BESPLATNA.

Originalni tekst