Pop pjevač Daniel Kajmakoski karijeru je gradio u Beogradu, a u jednom trenutku iznenada se povukao iz medija. Nekadašnji finalista “X Factora” već dugo izbjegava medije. Kako je sada otkrio u jednoj emisiji, to je uradio zbog porodičnih problema.

-Jeste bilo svjesno povlačenje iz medija. Živim u Beogradu od 2019. godine, naravno i ranije sam živio, ali sam takođe i jedan period bio u Makedoniji. Tamo sam se oženio, dobio dijete i razveo. Sve na brzinu odnosno na moderan način. Zato sam se i povukao iz medija da bih sebi uzeo vrijeme za porodicu. U nadi da će to možda krenuti da funkcioniše, ali nije. Međutim, meni je jako bitno bilo da mogu sebe da pogledam u ogledalo i kažem sebi “okej, dao si sve od sebe” – rekao je Daniel.

RAZAPELI JE KOMENTARIMA: Fanovi ne vole novi izgled Elme Sinanović

Podsjetimo, Daniel je u februaru 2017. godine dobio sina Davida sa 13 godina mlađom misicom Kristinom Dimitrijevskom. Nažalost, ovaj brak nije opstao.

(Express/Blic)

The post ŽELIO SAM SPASITI BRAK: Daniel Kajmakoski je nestao iz javnosti zbog privatnih problema appeared first on Express.

Original Article