Posle osam godina pauze na male ekrane vratio se rijaliti „Farma 8“.

Od sinoć na malim ekranima možete da gledate rijaliti „Farma 8“, koji je bio jedan od omiljenih šou programa na našim prostorima.

Tokom večeri se na imanje uselilo 23 takmičara, koji će živeti u uslovima kao naši preci pre 100 god, bez vode i struje, u teškim uslovima za život.

Među poslednjim učesnicima je ušla i popularna tiktokerka Kiki Star. Ispred samog studija je već ušla u klinč sa Jelenom Golubović, a peckanje je trajalo i tokom njihovog gostovanja kod Dušice Jakovljević.

Foto: Miloš Rafailović

 

Kiki je tik pred ulazak dala kratak intervju za okupljene medije. Na samom početku je istakla koliko je važna vera u sebe.

– Morate da verujete u sebe i da imate cilj u životu. Ako vam smeta nešto na vašem telu, uradite koju god želite operaciju. Ja sam uradila operaciju želuca. Imala sam 202 kilograma i smršala sam 100. Meni je oduvek bila želja da smršam, ali sam baš mnogo jela i bila u depresiji zbog svega – priznala je onda, a onda rekla i kakve muškarce voli:

Foto: Miloš Rafailović

 

– Ja volim starije muškarce, mlađi me ne zanimaju. U karantinu mi se svideo jedan i delio mi je komplimente i tada smo se poljubili. Sada ne želim da mu dajem na značaju. Kristijan Golubović je moj tip i mislim da imam tu moć da ga osvojim.

Kiki je otkrila i da bi volela da ima seks na farmi.

– Želim da imam seks u štali, tu nikada nisam probala. Ja volim seks i otvorena sam za sve. Mogu da imam i sa pokrivačem i bez.

Uzjahao konja kao kralj, a onda pao usred studija: Kristijan Golubović napravio haos u Šimanovcima

sledeća vest

Originalni tekst