Aleksandra Prijović obeležila je prošlu godinu brojnim uspesima, a u intervjuu za informer pevačica je pričala o proširenju porodice, danima kada je kao devojčica proslavljala Božić, ali i kako se snalazi u kuhinji…

Aleksandra Prijović obeležila je prethodnu godinu – pored megauspešnog albuma održala je i spektakularne koncerte u arenama širom regiona. Folk zvezda će Božić proslaviti u krugu porodice i priželjkuje da te uspehe nastavi i u 2024.

Nema ništa lepše od velike i srećne porodice. Filip i ja uživamo sa sinom Aleksandrom i voleli bismo da imamo veliku porodicu. Dece nikad dosta, ako Bog da, voleli bismo da imamo još petoro dece! Prošle godine sam mnogo radila i sada mi svaki minut proveden s njima mnogo znači – priča Aleksandra za Informer.

Foto: ATA Images

 

Folk zvezda kaže da je i ove godine Filip bio glavni za pripremu božićne trpeze jer je odličan i tome!

Nisam neki majstor za kuvanje, to uvek radi neko drugi. Filip veoma dobro sprema i u tome ne mogu da se takmičim s njim, ali gledam da mu pomognem. Na trpezi nam se za Božić uvek nađe česnica i sve ostalo što ide uz to – kaže pevačica.

Foto: ATAIMAGES

Filip Živojinović

Prijovićeva se prisetila kako je u detinjstvu proslavljala Božić i priznala da je uvek „jurila“ paru u česnici.

Očekivala sam da ću je pronaći, ali mi to nikad nije polazilo za rukom. Često sam znala i da zaplačem što nisam baš ja ta koja je pronašla novčić u pogači, ali to su bile klasične dečije bubice. Sećam se da je deka uvek unosio badnjak u kuću, a baka spremala ručak i trudila se da na stolu uvek bude mnogo mesa, salata i kolača. Bili su to lepi trenuci – priča Aleksandra.

Jedna od najvećih balkanskih zvezda osvrnula se na prethodnu godinu, u kojoj je napunila pet arena u Zagrebu i tri u Beogradu, a održala je i po tri velika koncerta u Nišu i Sarajevu i dva u Tuzli. Kaže da je prezadovoljna i da volela da napuni još Arena.

Foto: Live Production

 

Ma hoću i po šest Arena u jednom gradu! Zašto da ne! Volela bih da pevam svaki dan jer mi je mnogo lepo s publikom. Svaki trenutak s njima mi je dragocen. Ovom prilikom bih želela svima da se zahvalim koji su bili na koncertima. Jedva sam se suzdržavala da ne plačem sve vreme. Nisam krila emocije i postojali su trenuci kada nisam mogla da se kontrolišem, pa je kanula i pokoja suza. Hvala i svim kolegama koji su došli i podržali me – kaže folk zvezda koja ne posustaje, pa će uskoro ponovo ući u muzički studio:

Volela bih da imam još mnogo hitova i dobrih albuma! 


Filipa snimali paparaci tokom šetnje s Aleksandrom i sinom, on se iznervirao! Ovako je reagovao Živojinović kada je ugledao kameru (VIDEO)

sledeća vest

Originalni tekst