Ćerka čuvenog košarkaškog asa prvi put je govorila o planovima za budućnost, a tom prilikom otkrila je da želi biološku, ali i usvojenu decu.

Usvojena naslednica Vlada i Ane Divac, Petra, uživa u ljubavi sa partnerom Mihajlom Veruovićem.

Ona se sada, gostujući u emisiji Goce Tražan na K1 TV, dotakla i teme roditeljstva, te istakla da ima veliku želju da postane majka.

– Želim da budem roditelj, a volela bih da imam i biološku i usvojenu decu – počela je Petra, pa se zatim kroz osmeh prisetila:

Foto: ATAIMAGES

 

– Nas je troje, a ja sam uvek govorila da ću imati ili dvoje ili četvoro dece. Kad god bi se Luka, Matija i ja raspravljali, kad smo bili mlađi, uvek je jedno od nas ispaštalo.

Naslednica čuvenog košarkaškog asa je, potom, naglasila da poznati roditelji nju, Matiju i Luku nikada nisu razdvajali.

– Sve lekcije koje su dobili Luka i Matija, koji su stariji od mene sedam, odnosno četiri godine, dobila sam i ja. Mama je često znala da mi kaže: „Pa, dobro, zašto ti moraš dužim putem? Videla si kako su oni prošli, mogla si iz toga nešto da naučiš“, a ja sam joj odgovarala da sam neko ko sve mora da oseti na svojoj koži – objašnjavala je ona.

Foto: ATAIMAGES

 

Naposletku, detaljnije je govorila o želji za usvajanjem deteta.

– Usvojila bih dete, naravno. Smatram da je moje usvajanje srećna priča. Mama me je naučila da budem zahvalna što sam usvojena, odnosno što sam uvek imala porodicu – istakla je Petra.

Inače, Petra Divac je u podkastu Informer TV prvi put ekskluzivno govorila o detinjstvu i odrastanju daleko od biološke majke, a pored jednog od najpoznatijih srpskih sportista.

sledeća vest

TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova!

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska „Pravda“. Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u „Info jutru“ odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji „Info veče“ Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

Rusi neće uraditi ono što Izrael radi u Gazi! Samo jedna stvar može ozbiljno da se promeni zbog napada u Moskvi! (VIDEO) Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst