Pevačica je otvoreno govorila o svom vereniku, a pomenula je i prinovu.

Atraktivna pevačica Kaja Ostojić verila se pre mesec dana za grafičkog dizajnera, a sada je, gostujući u emisiji „Intrigantno“ na K1, prvi put govorila o njihovoj ljubavi, koju su rasplamsali nakon 16 godina.

– Mi smo se upoznali 2008. godine. Spojio nas je Dejan Milićević, koji je Miloša prozvao Al Paćino – ispričala je Kaja kroz smeh, pa objasnila da su oboje tada bili mladi i nespremni za nešto ozbiljnije. Sada, 16 godina kasnije, njihov iznenadni susret bio je sudbinski. Nakon nekoliko izlazaka, shvatili su da žele da ostatak života provedu zajedno.

Foto: printscreen instagram

 

– Nakon tri dana smo se spojili i više se nismo razdvojili. Otkazala sam stan, preselila se kod njega, a onda je usledila i veridba, koja je bila intimna, kao što će biti i svadba. Na veridbi je bio Milošev sin, koji je jedan predivan i lepo vaspitan dečak. Njegova ćerka, kao ni moja, nisu bile prisutne jer ne žive u Srbiji. Ali budući da je i njemu i meni važno da nas porodice podržavaju, presrećni smo što imamo njihov blagoslov – ispričala je Ostojićeva.

Njena najpoznatija pesma „Lepa, a sama“ više nije njena autobiografska numera, a na tu konstataciju voditelja Kaja je imala zanimljiv odgovor.

– Bogu hvala, više nisam sama, a nekada mi se čini kao da pre Miloša ni sa kim nisam ni bila. Obrisao je sve, jednim potezom gumice – rekla je kroz smeh šarmantna pevačica.

Foto: Informer

 

U studio emisije „Intrigantno“ ušetala je i numerološkinja Goca Dragišić, koja je zaključila da je ova godina posebno pogodna za potomstvo ukoliko Kaja i njen verenik to budu želeli. Na pitanje voditelja Ognjena Nestorovića i Tijane Price da li bi volela da joj se u narednom periodu desi trudnoća, pevačica je odgovorila:

– To je malo indiskretnije i privatnije pitanje… Ali mogu da vam kažem da, kada ste s nekim koga volite i kada taj neko voli vas, onda bi takva informacija, ukoliko bi se desila, sigurno obradovala oboje. Bili bismo presrećni, ali biće onako kako Bog odluči.

sledeća vest

Originalni tekst