Poznato lice televizije Informer, Katarina Odalović, u redakciji jutarnjeg programa poznata je kao odvažna i veoma vredna dama i mama troje dece, a u božičnom intervjuu priznala je da i ona ima probleme, vodi borbe i žarko želi nekoliko stvari.

Kako ti je u Informeru?

– Smatram da čovek treba da radi ono što voli i tada ti ništa nije teško i onda kada gledaš na posao kao na hobi, onda ti u stvari ne ideš na posao da radiš, već da uživaš. Mi gore u redakciji sa „Info jutra“ smo kao jedna porodica i uvek je duhovito. Uvek se šalimo na račun kolegijuma, kada bi se gore snimao mislim da bi prešli šer koji Vučko pravi dole u emisiji „Kolegijum“. Zaista sam zadovoljna.

Foto: Masha Bandjur

 

Deluje zanimljivo u redakciji, da li možeš neku anegdotu s posla da nam ispričaš?

– Na primer, u kancelariji imamo više vrata, ali su zaključana sva sem jednih, i ako se ta zaključaju može da se desi da sutra ulazimo u kancelariju kroz prozor na treći sprat. Svi znate da imamo mačku i ona kada hoće da se skloni od gužve dođe gore, tako da, bolje da vam ne pričam kakve sve situacije imamo gore sa njom. 

Da li si zagovornik filozofije „Nikad ne reci nikad“, ili razmišljaš drugačije?

– Nikada ne koristim tu frazu, čak ni kada ostavljam cigarete. Sad šalu na stranu, pošto svi znate da sam razvedena, pa kada me pitaju da li ću se još udavati, ja uvek kažem: „Nikad ne reci nikada“. Prosto ti ne znaš kojim stazama ovaj život vodi. 

Foto: Masha Bandjur

 

Kako uspevaš da izbalansiraš poslovni i privatni život?

– Isključivo uz pomoć svojih roditelja i brata kada je u zemlji. Imam veliku podršku porodice, ne samo sada kada imam decu, već i tokom studija. Svirala sam klavir, išla u baletsku školu, završavala fakultet i igrala u pozorištu. Moj život je uvek bio dinamičan. Drugarica mi često kaže da ono što se meni u jednom danu desi, njoj se ne desi za pet godina i navikla sam na taj ubrzani tempo. Najverovatnije mi se sve to dešava jer su mi roditelji oduvek davali vetar u leđa. Na primer, kada imam snimanja, kao danas, oni su sa mojom decom i rade domaći zadatak ako ja ne stignem. Uvek govorim da je porodica osnova svega.

Kakvi su ti planovi za sledeću godinu?

– Da nađem partnera svog života. Što se tiče posla volela bih da imam jedan politički tok-šou, to mi je želja. To sam pisala i Deda Mrazu. Pre svega želim da su mi svi zdravi i da ja budem zdrava. I volela bih da me brat pozove kod sebe na Bali (smeh). 

Foto: Masha Bandjur

 

Kako posao utiče na tvoju privatnost?

– Mislim da se ovaj posao najviše odražava na našu decu, to znaju Ksenija i Ana koje rade sa mnom Jutarnji program. Mnogo je teško kada dođeš umoran s posla da radiš domaći. Stvarno ti treba koncentracija, a neki put ni ja ne razumem zadatke iz drugog razreda. Onda tražim rešenja po internetu. Ne mogu da verujem šta ova deca uče ili sam ja to sve zaboravila. 

Da li si stroga majka i da li su tvoja deca razmažena?

– Nisam mirna i staložena osoba, vičem to je svakako. Moje ćerke su razmažene i ja radim na tome da budu razmažene, jer ko će ih razmaziti ako ne mi – roditelji. Nikada ne znaš sa kim će nekada da završe i kakav će im život biti, pa bar dok su kod nas u domu da im bude sve lepo i one to dobro koriste, pogotovo ova najmlađa.


sledeća vest

Originalni tekst