Zorana Mićanović prvim singlom postavila je ozbiljan kriterij, te mnogi komentarišu da je njena druga numera „Poljubi me kad sam pijana“ pala u sjenku popularnog „Siktera“.

Ne ide mi na živce to što pričaju, jer ja obje svoje pjesme volim iako priznajem, nećemo da se lažemo da „Poljubi me kad sam pijana“ da je prošla kao prva. Ali idemo dalje, ja se ne osvrćem na to, ne može svaka pjesma da bude hit, a i „Sikter“ je moja lična karta priznala je, a potom otkrila da uskoro ulazi u Milijev studio gdje se pripremaju nove numere.

Da bi na nastupima sve izgledalo svjetski Mićanovićeva je nedavno krenula na časove plesa, ali i u teretanu, te smo imali prilike da vidimo prve rezultate kada je priošetala u uskom teksas kombinezonu.

OBJAVIO: Nekadašnji pobjednik “Zvezda Granda“ prelazi u žene

Tek je početak, vidjet ćemo za nekoliko mjeseci, taman do punoljetstva. Smatram da pored pjevanja čovjek treba da ulaže u stajling i izgled, ali i svoje zdravlje, jer od kada sam krenula da treniram osjećam se zdravije i ispunjenije. Ustajem ujutru sretna i zadovoljna, ali bitno je da nema izgovora! Dešava se da dođem sa nastupa ujutru, budem mrtva umorna i iako mi je teško odem na trening ispričala je.

Mada mnogi još uvijek ne vjeruju da ima samo sedamnaest godina Zorana ne mari za komentare i uveliko radi na pripremama za gala proslavu kojom će obilježiti punolietstvo.

Rođendan mi je 17. aprila, ali smo već krenuli sa pripremama. Neke stvari su već dogovorene, jako se radujem. Mada, nekako ne treba da žurim, jer svi kada smo mladi želimo da budemo stariji, a poslije se kajemo jer ne možemo da se vratimo u te godine. Bit će lijepo sigurno, bit će pola Granda pozvano, jedno narodno veselje ispričala je Zorana, a sudeći po svemu njena proslava osamnaestog rođendana moći će da parira svadbenom veselju.

Iskreno ja sam razmišljala da pozovem 300-400 ljudi, eh sad, da li će se svi odazvati i biti u mogućnosti ne znam. Jednostavno volim velika veselja, recimo sada je bila svadba Novakovog brata gdje je bilo nekih sto ljudi, ako ne i manje, ali ja nisam pristalica toga. Volim da sve bude gala i što veće. Dobra sam sa svima, mnogo njih će doći. Voljela bih samo da dođe Đani na punoljetstvo, eto to mi je želja! Ja njega obožavam, volim njegove pjesme i voljela bih da dođe – priznala je pjevačica.

(Express/ Grand)

The post ŽELIM BAŠ ĐANIJA: Zorana Mićanović pravi pripreme za proslavu punoljetstva appeared first on Express.

Original Article