Zejna je nakon nastupa otkrila da je zadovoljna kako je sve prošlo, kao i da bi volela da ode u Malme i predstavlja našu zemlju.

Zejna je večeras nastupila u drugoj polufinalnoj večeri na takmičenju „Pesma za Evroviziju“. 

Ona je publiku zapalila svojim nastupom, a nakon nastupa ona je okupljenim medijima otkrila da joj Konstrakta tokom proba pružala veliku podršku. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

– Ona je carica, ja nju mnogo volim. Kada smo počeli sa probama ona je meni slala snimak na kojem peva „Zejna je najbolja“. Ona je dva i baš je majka svima nama – priznala Zejna, pa otkrila da joj je Zorja bila favorit iz prve polufinalne večeri. 

– Ja sam rekla da je Zorja bila najbolja od svih takmičara iz prve polufinalne večeri i mislim da se svi slažemo sa tim. Izvesti ono pevački i imati takav nastup to nije lako i ne može bilo ko. 

Zejna je zatim rekla kako je imala veliki problem sa kostimom, ali je uspela u zadnjem momentu da ga nađe. 

– Imala sam veliki problem sa kostimom, u zadnjem momentu sam našla kostim koji mi odgovara. Ja mislim da kada veruješ u nešto i radiš ono što voliš, sve se poklopi – izjavila je ona. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Pevačica je izjavila kako joj je ove godine bilo sve mnogo lakše jer ima iskustva sa celim takmičenjem. 

– Volela bih da odem u Švedsku i ovu energiju i moj tim mora da vidi ceo svet. I ova pesma je takva da budu neku energiju i davno zaboravljene dane. Nije mi bilo stresno dok sam se spremala jer se treći put takmčim. Sada sam imala vremena da se čujem i sa porodicom, moja ćerka je oduševljena pesmom. Naučila je i celu koreografiju – dodala je ona, pa onda priznala da je prošle godine nastupala sa velikom temperaturom. 

– Prošle godine sam bila bolesna i nastupala sam obe večeri sa temperaturom 40, ali to nije niko primetio, ali ove godine sam potpuno zdrava.

Za kraj, ona je rekla da su joj mnoge kolege pružile podršku, a da će naknadno objaviti ko je to bio. 

– Sve kolege su mi pružile podršku podršku, a ja ću večeras objaviti ko je to sve bio. Divni su ljudi, a pogotovo legende naše scene – rekla je Zejna. 

Teya Dora priznala šta je uticalo na to da se prijavi na PZE! Pevačicu iznenadila reakcija jedne koleginice (VIDEO)

sledeća vest

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Hronika

Izboli Stefana nasred ulice, pa odšetali kao da se ništa nije desilo: Pet dana potrage za ubicama, ako ih vidite javite policiji

Ubice, Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), u noći između subote i nedelje, odšetali su iz Dunavske ulice nakon što su monstruozno ubili MMA borca, reprezentativca, Stefana Savića (23). Od njih već 5 dana nema ni traga ni glasa, a srpska policija raspisala je potragu za njima, ali i apelovala na sve građane koji imaju informacije o njima, da to prijave.

Ove 3 žene u Srbiji zatekla je ista sudbina u februaru: Presudili im oni koje su volele Danima ga pratili: Određen pritvor osumničenima za ubistvo Milana Šuše u Zemunu Završeno suđenje roditeljima dečaka ubice! Evo kad se nastavlja (FOTO/VIDEO)

Originalni tekst