Pjevačica Branka Sovrlić sumirala je utiske iz prethodne godine, a otkrila je i sa kim je dočekala ponoć.

– Ova godina je tako brzo prošla da nisam ni primjetila da su već došli praznici. Mi uvijek pred Novu godinu okitimo jelku. Pošto imam restoran, Novu godinu sam proslavila sa svojim zaposlenima i mojim suprugom kome uvijek prvom čestitam. Na sreću, do sada nam je sve dobro prolazilo, ali bez nekih prevelikih želja jer smo uglavnom do sada ostavili sve ono što smo htjeli. Sada nam je najvažnije zdravlje – iskreno je odgovorila pjevačica.

Branka je poznata kao neko ko uživa u šopingu, te smo je pitali da li je pripremila novogodišnje paketiće i kome ih je sve namijenila.

– Pripremila sam poklone za mnoge, prije svega za moje zaposlene. Gdje god otputujem svojim radnicima uvijek kupim bar po nešto, barem neku sitnicu. Ne kupujem svima isto, nego biram specijalno i ciljano za svakoga. Volim da usrećujem ljude – rekla je ona.

Nakon Nove godine, dolazi Božić, pa nas je zanimalo kako se ovaj praznik obilježava u pjevačicinom domu.

– Božić provodim kao i sve druge praznike. Nisam navikla da imam neke specijalne rituale ili nešto slično jer moja otac je bio vojno lice i ja nisam odrasla u tom duhu, jednu baku nisam ni upoznala, a živjela sam u gradu u kome se ti običaji nisu specijalno poštovali – objasnila je Branka.

Za kraj Branka je otkrila svoje planove za 2023.godinu.

– Možete od mene da očekujete neku novu pjesmu ili neko novo ruho, haljinicu jer u tome uživam. Majka me je tako vaspitala od malena. Uvijek me je dotjerivala i sređivala, nosila sam neke štirkane haljinice, vezla mi je i plela. Danas bi bila vrhunski kreator. Dok me glas služi, do tada ću i da pjevam, a hvala Bogu do sada je sve bilo super jer vodim zdrav život – rekla nam je pjevačica.

(express/grandonline)

Originalni tekst