Dragana Mirković odlučila je na najljepši način proslaviti 40 godina karijere, koncertnom turnejom koja je trebala početi s dvije rasprodate Arene u Beogradu 29. i 30. decembra.

Nažalost, zbog smrtnog slučaja u porodici, pjevačica je odgodila ove koncerte. Iako je prvobitni plan bio da proslava 40-godišnje karijere krene iz Beograda, ipak će se to desiti iz BiH.

Naime, ova pjevačica nakon smrtnog slučaja svoj prvi koncert održat će 12. januara u Tuzli, u dvorani ”Mejdan”, a za koncert vlada veliko interesovanje. Dragana je tokom decenija snimila desetke hitova, oborila rekorde u prodaji albuma, održavala koncerte koji su predstavljali revoluciju. U mnogo navrata, čak i u godinama podjela, uspjela je ujediniti region u pjesmi, ljubavi i poštovanju.

I ovoga puta u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do posljednjeg daha”, kojom će obilježiti 40 godina druženja s publikom. Poznata kao neko ko se trudi da publici uvijek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za pamćenje, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obilježili njenu karijeru. Karte za koncert mogu se kupiti putem online platforme Kupikartu.ba

Originalni tekst