Ana Radulović je ispričala jednom prilikom kako je dobila facijalis.

Voditeljka „Elite 7“ je rekla da je oprala kosu hladnom vodom, te je usledila paraliza lice. Ana Radulović je otkrila da je nastavila da snima emisije, a zbog trenutnog deformiteta leve strane lica, dobijala je brojne ružne komentare.

– Hvala bogu, sada je bolje. Prošlo je mesec dana. Na samom početku je ljudima bilo čudno i videla sam po komentarima da su se pitali što se ne snimam u krupnom kadru. Međutim, nisam nikom ništa htela da odgovaram, jer sam se psihički teže nosila sa tim. I bilo mi je još teže da pričam o tome, jer bi bilo zapitkivanja i svega. Sada kada mi je bolje, odlučila sam da dam izjavu – ističe Ana i dodaje:

Foto: Masha Bandjur

 

– Bilo mi je strašno kada sam pročitala komentare da me je neko ne daj Bože tukao, ali ja ne živim u takvom okruženju. Morala sam da stanem na put tim glasinama, pogotovo i pričama da koristim opijate i narkotike. Mogu da razumem da se nekom ne sviđam fizički ili da mu se ne dopada kako vodim, ali takve stvari pričati… Pogodilo me je da u takvom stanju vodim četiri nedelje i da dopustim da tako neko nešto neko priča. „Pink“ kao moja kuća u kojoj radim je zaslužila da uvek budem profesionalac i da sam tu u svakom trenutku, u kakvom god stanju bila – otkriva Radulovićka.


sledeća vest

Originalni tekst