Pjevačica Ćana je svoju karijeru započela osamdesetih godina prošlog vijeka, ona se nakon završene srednje škole preselila u Suboticu i zaposlila u jednom restoranu, a onda je dobila priliku da počne da pjeva sa muzičarima koji su u tom restoranu imali nastupe.

„Brat koji je živio u Subotici se složio i rekao mi da se majka sigurno neće složiti, ali da je pozovem. Ja sam pozvala brata u Sloveniju i on se složio. Obojica su mi dali blagoslov, a mama se naljutila. Nju je podstakla okolina ‘što ste joj to dopustili, ona je dobro dijete, šta će biti od nje’ i tako dalje. Ali sve je to došlo na svoje kada je ona shvatila, ja sam joj rekla ‘šta će me spriječiti da pravim gluposti ako želim’, ako hoću da budem normalna biću normalna i u ovom poslu.“

„Sve zavisi od tebe, niko tebe neće natjerati ni na šta ako sam ne želiš. Ja sam imala 19 godina kada sam počela da pjevam, bila sam u raznim situacijama, nisam imala nikoga, išla sam u Ameriku, Australiju, Njemačku i tako dalje. Niko ne zna ni ko ti je majka, ni ko ti je otac, ja nikada nisam ukaljala obraz porodice, porodica je svetinja“, kaže pjevačica.

(express/novars)

Originalni tekst