Danima se spekuliše da će se voditeljka emisije “Premijera” u muzičkom takmičenju pridružiti Saši Popoviću, umjesto trudne Sanje Kužet, a ona je sada riješila da otkrije istinu.

– Sašinu neposrednost i spontanost obožavam, kao i njegov humor! Posebnu težinu takmičenje ima upravo zbog njega i njegovog načina vođenja. Odličan je voditelj! Danima se piše da ću zamijeniti Sanju Kužet, za sada su to samo nagađanja. Poznajem je godinama, veoma mi se dopada i privatno i poslovno, jedna je od mojih omiljenih koleginica – rekla je atraktivna voditeljka.

(Foto: Instagram / Bojana Lazić)

– Volim njen način vođenja programa, izgled i harizmu. Međutim, u “Premijeri” sam već nekoliko godina, prezadovoljna sam i nije istina da je neću više voditi. Uživam u stvaranju i kreiranju programa, postižemo fantastične rezultate i najgledaniji smo u našem terminu – kaže Bojana Lazić i otkriva planove:

– Želim da zadržimo gledanost i da za pet godina radim najgledaniji projekat na Pinku. Htjela bih da radim neki projekat u kome bih mogla da igram i glumim, a da show program ima veliku scenu. Voljela bih više da putujem, da sina izvedem na pravi put i, ako Bog da, da mu rodim sestru – priča atraktivna plavuša.

(Express / Blic.rs)

Originalni tekst