Pevačica Lena Čolak javnosti je postala poznata tokom učešća u popularnom takmičenju „Zvezde Granda“, povezivali su je sa poznatim momcima, a sada je tokom jednog intervjua otkrila nepoznate detalje iz svog ljubavnog života.

Lena je govorila o bivšem dečku, pa otkrila da je zbog prevare išla na terapije kod psihologa: 

Foto: prinstscreen

 

– Imala sam razna iskustva što se tiče ljubavi. Imala sam i situacije koje su ostavile posledice na mene. Doživela sam jednu vrstu izdaje, imala sam momka sa kojim sam bila šest meseci, najdivnija veza do te mere da kada idemo kod prijatelja on nosi kućne papuče da se ne prehladim, ako tamo nema papuča… Ja peglam kosu ili se feniram, hoću da pokupim dlake, on krene zajedno sa mnom, da mi pomogne. Razmišljala sam: „Vau“. To je trajalo šest meseci i u jednom trenutku se skroz okrenuo, postao je dečko koga ne poznajem. Počeo je da izlazi, da pije, ne javlja se na telefon. Desila se jedna situacija koju ću pamtiti do kraja života, to mi je neka vrsta traume. Bila je subota, radila sam jednu svadbu, završila se svadba do 12 uveče, a on je otišao u Novi Sad u izlazak. Nisam bila lenja, okrenem auto i krenem za Novi Sad. Zvao me je na video poziv, a ja sam prekrila kameru, kao mrak je u sobi i legla sam da spavam, i čula sam da oni idu dalje u drugi klub – rekla je ona na početku, pa nastavila:

– Ja pravac za Novi Sad i ulazim u taj klub, stojim na ulazu i vidim ga za šankom. Zovem ga i vidim da vraća telefon u džep, nije mi baš bilo svejedno. Pomerim ja ugao gledanja i vidim njega sa nekom devojkom u zanosu. Meni se i sad okreće želudac kada ti pričam ovo, njih dvoje igraju i ja prilazim, razdvojim ih i kažem šankeru dupli viski, a u tom trenutku se okreće ta devojka što je sa njim igrala i kaže: „Lena Čolak, otkud ti“, a ja u sebi mislim: „Zemljo, otvori se“. On je bio pijan, a ona se oduševila što me je videla, ona ne zna da sam ja sa njim. Ja se upoznajem sa njim i sa njom, pravim se da ga ne poznajem. Kako sam stajala, ja sam mu nabila prste u rebra, a on valjda nije mogao više da izdrži i otišao je do toaleta. Pitala sam je ko ti je ovaj dečko, a onda mi kaže da nema pojma, to je neki lik iz grada. Ja se mislim Bože dragi, volela sam pogrešnog, ona više njega nije videla, samo je u mene gledala. On je otišao, a nas dve smo ostale da pijemo viski.

Lena kaže da je sve oprostila, iako je u jednom momentu želela da mu se osveti.

Foto: ATAIMAGES

 

– Posle toga smo se čuli,  lakše sam opraštala drugima nego sebi. Pokušala sam da ga razumem, jer sam videla da je van sebe, oprostila sam mu, ali jedan deo mene je uvek želeo da mu se osveti. On je pokazao ko je i kakav je, nije na meni da se svetim – iskreno priča Čolakova i dodaje:

– Nakon te situacije, pošto sam ja njega mnogo volela i znam da on mene voli i dan danas, potražila sam nakon toga pomoć. Imam svoj posao, svoje aktivnosti, ali nisam mogla da se pomirim sa tim emocijama, to je kao da se skidaš sa droge. Kada razmišljam o njemu, mene boli celo telo, vrati mi se cela ta situacija, počela sam da osećam fizičku bol, bolele su me kosti i mišići, osećala sam da mi ništa nije jasno. Otišla sam kod psihologa i mislim da mi je to dosta pomoglo. Nakon nekoliko seansi sam prestala da osećam tu bol. Tada sam se prvi put obratila psihologu, jer sam tada videla da ne mogu sama. Sasvim je okej da potražite pomoć, niko vas neće gledati kao ludaka. Šta je zdravlje, zdravlje je stanje potpunog fizičkog, psihičkog i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti ili nekog poremećaja. Nije da vi niste zdravi samo ako ste bolesni, ne, ja se nisam osećala zdravo, jer nisam mogla normalno da funkcionišem.


Srpska pevačica poginula u Dubaiju! Preminula nakon pada sa 24. sprata

sledeća vest

Originalni tekst