Đedović je objavio poziv za medije koji je Vučićević uputio kako bi se pred ulazak u zatvor obratio kolegama, predstavnicima sedme sile, a iznad toga napisao: 

– Podrška za Dragana J. Vučićevića.

Instagram/printscreen

Među onima koji su danas javno, na svojim profilima na Instagramu podržali Vučićevića, je i Ljiljana Stanišić, voditeljka i novinarka televizije “Kurir”.

UNS

Dragan J. Vučićević

Podsetimo, Vučićević će sutra otići na služenje zatvorske kazne zbog sudske presude koja je, po svemu sudeći, doneta na osnovu političkog opredeljenja.

Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović, voditelj

– Neki će da kažu da sam lud. Ovo je moj način da ukažem društvu na veliki bid, a krivično delo uvrede je veliki bid i način na koji sude srpske sudije, pojedine, je skandalozan i nema veze sa pravdom, već sa politikom. Ja sam osuđen iz političkih razloga – rekao je Vučićević u jutarnjem programu na televiziji Prva i dodao:

– U konkretnom slučaju zbog Jugoslava Ćosića osuđen sam zbog istine. Dobio sam krivičnu prijavu i osuđen sam zbog toga što sam na Tviteru napisao da je šiptarski plaćenik i dokazao sam to na sudu. Sudija me pitao “Na osnovu čega ste vi ovo napisali?”, a ja sam podneo bankarsku dokumentaciju. Dokazao sam i sud konstatuje da sam dokazao, ali da to nije bitno. Oni kažu da sam rekao istinu ali to nije važno. To što nekome istina nanosi štetu – to je uvreda.

Pošaljite nam vest, fotografiju ili snimak na 0648482459

Pratite nas na društvenim mrežama

Originalni tekst