Dušan Vukadinović, sada već bivši učesnik Zvezda Granda, prije nekog vremena iznio je sa svojom majkom skandalozne optužbe na račun Snežane Đurišić koju je optužio za uzimanje mita, što je pjevačica, kao i ostali članovi žirija, demantovala i najavila pokretanje tužbe.

-Trebalo je da dobije šest glasova. E, Dušane, oštećen si, ali okej, neka, nema veze – kazala je odmah Snežana na račun svog kandidata tokom njegovog posljednjeg nastupa na “Grandu”.

Dušan se, podsjetimo, potom oglasio i opleo po “Grandu”.

-Meni Snežana nije tražila pare, direktno je tražila mojoj majci. A meni je indirektno tražila. Ja sam naslućivao iz njene priče: “Ne radim ja ovo za džabe”, rekla je. Čak i na prvom našen susretu preko video poziva ona rekla: “Ovo ti sve dobijaš besplatno”. Ona je rekla: “Prvi put je besplatno” – rekao je Dušan, koji nije mogao da kaže koliko mu je tražila Đurišićka jer mu majka nije konktetno rekla o kojoj je cifri riječ.

-Ne mogu da kažem jer mi majka nije rekla kolika je cifra, sigurno da je bio neki iznos. Ona je rekla direktno majci da traži novac. Sad koliko je ona tražila, stvarno ne znam koliko je ona mislila da ćemo joj dati – pričao je tad Vukadinović.

A nakon priče da će se pojedini kandidati koji su ispali vratiti u dalji tok takmičenja, oglasili su se fanovi Dušana Vukadinovića:

-Slučajno vidim da su se neki kandidati vratili u takmičenje, i još će se vraćati. Ali, jedno je sigurno, to je da Dušana nikada neće moći vratiti jer dobro znaju da VUKA ne mogu dovesti u CIRKUS – stoji u objavi.

Originalni tekst