DEČAKA (14) je danas udario tramvaj u Novom Beogradu u Ulici Jurija Gagarina. Kako su objasnili očevici, dečak je ne vodeći računa o saobraćaju prelazio ulicu, a tramvaj u trenutku nesreće nije mogao da zakoči.

ЗАВРШИО У ОПЕРАЦИОНОЈ САЛИ: Познато стање дечака који је ударио у трамвај на Новом Београду

Foto: N. Skenderija

– Jedna gospođa je videla da nosi kapuljaču, možda je imao i slušalice. Nije gledao, prelazio je ulicu i udario ga je tramvaj. Nije mogao da zakoči, već je bilo kasno. Vozilo ga je uhvatilo u korpu koja služi da ako dođe do nesreće, ne prepolovi žrvu od jačine udarca, već se osoba zaglavi u njoj – pojašnjava naš sagovornik sa lica mesta.

Dečak je prevezen u Urgrentni centar, a kako se saznaje ima povrede abdomena i glave i u operacionoj je sali.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

MUP REŠIO SLUČAJ: Identifikovan muškarac koji je navodno pratio vozilo novinarke N1

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora - Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

90 DANA BEZ ODGOVORA: I dalje nema rezultata obdukcije za Stefana, Bojana i Igora – Priština i dalje krije kako su ubijeni Srbi u Banjskoj

PUNIH 90 dana prošlo je od tragedije u Banjskoj, 24. septembra, kada su u sukobu sa takozvanom kosovskom policijom stradala trojica Srba – Stefan Nedeljković (31) iz Zvečana, Igor Milenković (50) i Bojan Mijailović (30) iz Leposavića. Stefan, Igor i Bojan sahranjeni su nakon šest dana agonije kroz koje su prošle njihove porodice. Međutim, njihova agonija tog dana nije završena – tri meseca kasnije, oni i dalje ne znaju kako su stradali njihovi najmiliji – rezultata obdukcije ubijenih Srba još uvek nema, a nema ni naznaka da će ih uskoro biti.

27. 12. 2023. u 07: 00

Originalni tekst