Pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug i saradnik Filip Živojinović prije nego što su se vjenčali kupili su luksuznu kuću na Bežanijskoj kosi i za to su podigli kredit od 500.000 eura.

Njihov dom ima čak četiri spavaće sobe, a nekretnina koju su kupili Aleksandra i Filip nalazi se u blizini kuće Lepe Brene i Bobe Živojinovića.

Poseban detalj u dnevnoj sobi jeste bijeli klavir, ukrašen figuricama anđela i cvjećem. U kući ima i nekoliko glomaznih ogledala, a Aleksandri je posebno omiljeno ono u spavaćoj sobi, pred kojim se često fotografiše.


Pjevačica voli da se opušta uz kafu na terasi, odakle se prostire prelijep pogled. Međutim, kad je riječ o dvorištu, ono se sa ulice ne da vidjeti zbog visoke metalne kapije, pa porodica ima privatnost dok u njemu uživa.


U komšiluku Aleksandre Prijović imaju samo riječi hvale za mladu pjevačicu. Kako kažu često je vide u kežual izdanju kako sa sinom obilazi igralište u kraju.

Podsjetimo, muzička zvijezda Aleksandra Prijović (28) održala je prošle sedmice tri uspješna koncerta u beogradskoj Areni, dok joj predstoje koncerti i u gradovima regiona.

(Express /Pink.rs)

Originalni tekst