Verbalni sukobi između bivših ljubavnika, Maje i Janjuša se ne smiruju. Marinkovićeva je tokom sinoćne emisije ušla u klinč sa nekadašnjim partnerom i njegovom devojkom Aneli Ahmić.

Učesnica rijaliti programa „Elita“, Maja Marinković se tokom prethodne večeri ponovo posvađala sa Markom Janjuševićem, poznatijim kao Janjuš, te tom prilikom iznela šokantne tvrdnje na njegov račun.

Foto: Printscreen You Tube

 

Maja je najpre govorila o Janjuševoj partnerki, Aneli Ahmić:

– Čuli od Alibabe da voli da orgija. Verujem da taj blokator reaguje da bi mogla da se ponaša. Ja se uopšte ne šalim, a oni će morati na sudu to da dokazuju. Ja sam pričala o njoj sve ono što sam čula iz usta njenog bivšeg muža – započela je Marinkovićeva, pa dodala:

Foto: Printscreen You Tube

 

– To je klasična ženska ljubomora, sve bi one malo htele, kao ja, kao ja, kao ja… Ja sam sve sama zaradila. Ja nikada nisam imala muškarce da me finansiraju, to su robinje, one moraju da rade stvari koje im oni kažu – govori Maja, te dodaje da Janjušević nema novca ni da plati račun na splavu:

– Obezbeđenje ga šamara po splavovima u Beogradu, jer nema para da plati račun. Uzima od žene 300 evra da bi imao da kocka. Životi su im jako slični, poročni – rekla je Marinkovićeva.

– Mene niko nikada u životu nije udario, nikada se nije desilo. Znate kako Janjuš ulazi na splav i izlazi?! Kao gospodin – rekao je zatim Janjuš.

Foto: Printscreen You Tube

 

– Uzima pare na kamatu da bi kockao. Potvrdio je da su ga zatvarali u podrume u Krnjači jer nije mogao da vrati dugove kockarske. Ja sam mu ostavljala novac da bi mogao, koliko toliko, da se iščupa – dodala je Maja.

– Krenuću ovako…To je osoba koja je najljubomornija i najsujetnija na mene i Aneli. Dokazao sam kada može da me interesuje i kada ne može, ali je to sujeta od kako smo se moja buduća žena i ja pomirili. Udara na najgore. Ja kada bih njoj sada rekao nešto što znam iz spoljnog sveta, ne bi joj bilo dobro. Ali ja nisam taj tip. Ona danas govori da glumim žrtvu, zna se na šta aludira. Car je ovde rekao da je dobio od nje neku polnu bolest – rekao je Marko Janjušević.


sledeća vest

Vesti

Avio kompanije ne žele da znate ovo! Stjuardesa otkrila tajnu: Evo kako da kupite najjeftinije karte! Penzionerka Snežana Vujović: Neću imati para za lekove, ostaje mi suva kora hleba (VIDEO)

Politika

Penzionerka Snežana Vujović: Neću imati para za lekove, ostaje mi suva kora hleba (VIDEO)

Zbog zabrane upotrebe dinara na Kosovu, svoje plate, penzije, socijalna davanja Srbi na tzv. Kosovu ne mogu da podignu, što im ugrožava živote. Jedna od onih koja će, ukoliko se stvari uskoro ne normalizuju, ostati bez sredstava za život je i penzionerka Snežana Vujović iz Kuzmina, kod Kosova Polja. Boluje od karcinoma i dijabetesa, a zbog nemogućnosti da podigne svoju penziju, koju je do skoro od poštara dobijala „na ruke“, strahuje da uskoro neće imati od čega da kupuje lekove, niti osnovne životne namirnice, kako bi preživela.

Siniša Mali odgovorio Aleksiću: Na ovaj način račun za struju možete da umanjite za 50 odsto: Ovo su uslovi i detaljna uputstva Ovo su cene pripremnih nastava na fakultetima! Evo na koja dva su predavanja potpuno besplatna!

Originalni tekst