Samoprozvani „Kralj obrva“ je opet šokirao svojom izjavom o surogat majkama.

On je najpre istakao da njegova deca nisu krštena, jer je želeo da tu odluku donesu sami.

– Moja deca nisu krštena, ja sam hteo da ako oni budu hteli, da urade sami. Ali me je Nadalina teatralno pozvala u sobu, sela, stavila moju ruku na njeno koleno, da joj obećam nešto, da joj ispunim, amanet mi ostavlja žena. Moram da organizujem krštenje na proleće – rekao je Adam.

Foto: ATAIMAGES

 

– Ne bih da sada pravimo još dece, ali hoćemo u budućnosti. U međuvremenu bih voleo i da malo živimo. Nemamo limit za to, voleo bih da imamo dece koliko možemo. U nekoj budućnosti bismo voleli da uzmemo surogat majku, to nam nije strano i želeli bismo da se Anđela odmori malo i da neko drugi obavi taj posao umesto nje. Ona ima tri carska reza i mislim da bi nam to bio pametan potez. Više ona neće rađati. Kad čitam komentare na društvenim mrežama o svojim šokantnim izjavama, ne uzbuđujem se oko toga. Žena nije fabrika i posle porođaja se raspadne! Retke su one koje izgledaju dobro posle porođaja, većini žena se stvarno drastično promeni telo. Zašto bismo tovarili ženu dok ne pukne ako možeš za novac da tovariš neku drugu? Sad postoje žene koje su plaćene za to i to je odlično. Ona dobije odlične pare za to. Neke rađaju za džabe, ali da ne ulazimo dublje u ovu temu – rekao je Adam.

– Nastavićemo sa snimanjem našeg čuvenog rijalitija i sad se traži kuća u kojoj ćemo sve da obavimo. Biće u domaćoj produkciji i mislim da će biti baš gledano. Ne štedim novac kad hoću nešto sebi da priuštim ili porodici. Nisam toliko upućen u cene kad je u pitanju domaća kupovina, ali sam se, na primer, pre neki dan šokirao činjenicom da je mleko 300 dinara. Prolazio sam pored rafova i nisam mogao da verujem šta vidim! Mleko ne vredi tolike pare, znamo da ne može da bude neštašica jer imamo mleko u prahu. Ne znam zašto se to dešava, ali dobro. Inače kupujem sve što mi se sviđa, ne gledam cene non-stop. Punim korpe i platim koliko je potrebno. To je sve. Znam samo da su cene mnogo više danas nego kad sam ja bio mali, tako da tu paralelu mogu da podvučem – rekao je on za „Srpski Telegraf“.


Praznična idila u domu Miloša Bikovića: Glumac i njegova verenica ovako dočekuju Novu godinu (FOTO)

sledeća vest

Sport

Slavni klub tone sve dublje! Četvrta najgora godina u istoriji Junajteda Novak, pa Piksijevi i Karijevi

Ostali sportovi

Novak, pa Piksijevi i Karijevi „orlovi“… Siti, Real, Ferštapen! Ovi događaji su obeležili sportsku 2023! (VIDEO)

Godina koja je na izmaku, donela nam je dosta zanimljivih sportskih događaja, fudbal, tenis i košarka bili su u prvom planu, ali nikako ne smemo da zaboravimo ni zlatnu Ivanu Španović, koja je postala šampion sveta, zatim odlične igre srpskih odbojkašica i finala Evropskog prv enstva, kao ni dominaciju Maksa Ferštapena u Formuli 1.

Nestvarne scene u Pertu! Novak i Olga dočekali Novu godinu na terenu - Usledilo odbrojavanje (VIDEO) Amerikanac napustio FMP pa potpisao za tim iz nižeg ranga! Onana na kritike navijača: Smejali su mi se i u Interu, ništa novo

Originalni tekst