Vest da se Dragana Mirković razvodi od biznismena Tonija Bijelića, nakon 24 godine braka, odjeknula je u Srbiji i regionu.

Komšije iz Kasidola su ostale šolorane na ovu vest, različito su reagovali. Dok su neki mislili da je Toni neveran, drugi su smatrali da je pevačica trebala više da se posveti porodici i njemu, a da karijeru stavi po strani.

Foto: ATAIMAGES

 

– Zasmrdelo je od Austrije do Kasidola – kaže jedan meštanin povodom priče o razvodu pevačice i dodaje: – Našao mlađu…

– Ovo što ona ima problem sa mužem, trebalo je da smanji posao njen, da ne pomaže mnogo, da bude privržena mužu – kaže drugi meštanin iz rodnog sela pevačice i dodaje:

Foto: ATAIMAGES

 

– Čujemo se svakodnevno, pet puta. Ona je super – ističe meštanin koji dodaje da ceo Kasidol bruji o njenom razvodu.

– Ja sam iznenađena – kaže komšinica u emisiji „Metar moga sela“, koja se emituje na Blic televiziji.

Evo ko je pomogao Melini da postane uspešna: Svi su mislili da je Haris zaslužan za njenu karijeru, ali je istina drugačija

sledeća vest

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO – om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u „Info jutru“ govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO) Da li je Danka Ilić kidnapovana? Dete od dve godine nije moglo samo da ode! (VIDEO) CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Live TV

CIA radi predsedniku Vučiću o glavi! Glavni problem su domaći neprijatelji! (VIDEO)

Američka Centralna informativna agencija radi o glavi predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i za to ima pomoć ljudi koji su u neposrednom okruženju šefa naše države! Ovo tvrdi Aleksandar Vulin, bivši direktor Bezbednosno-informativne agencije. Na ovu temu su u „Info jutru“ govorili Milenko Jovanov, član Predsedništva SNS i Dejan Vukelić, urednik Sprskog portala.

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst