Rijaliti takmičarka Aneli Ahmić često izaziva brojne reakcije javnosti svojim učešćem u „Eliti“. Sada su se pojavile fotogradije koje su sve ostavile u čudu i za koje se čeka objašnjenje Ahmićeve.

Osman Karić, otac bivšeg „Zadrugara“ Stefana Karića, poznat je po svom britkom jeziku, kao i komentarisanju i raskrinkavanju rijaliti učesnika. Sada je Karić odlučio da objavi fotografije Aneli Ahmić u zagrljaju još jednog bivšeg rijaliti učesnika.

Iako je javnost u više navrata imala prilike da vidi Ahmićeve fotografije iz prošlosti, verujemo da mnogi ni na ove prizore neće ostati imuni.

Na fotografijama koje je Karić objavio na svom Instagram profilu, ne samo da se nalazi Ahmićeva, koja je jedna od najpopularnijih učesnica rijalitija „Elita 7“, već se na njima nalazi i njena majka.

Sve to ne bi bilo čudno, da im društvo ne pravi Nenad Marinković Gastoz, koji se proslavio učešćem u rijalitiju „Parovi“ u kojem je čak dva puta i pobedio.

Osman je ovo prokomentarisao na sledeći način: – Zar i ti, sine Gastoze? –

Foto: printscreen instagram/karic_osman

 

Oni na su na slikama tada delovali veoma prisno, a pozirali su zagrljeni. Aneli je na fotgrafiji oskudno obučena, gde je u prvi plan istakla bujne silikonske grudi koje je ranije imala.

Foto: ATAIMAGES

 

Ahmićeva je očigledno oduvek želela da bude deo rijaliti sveta, što govori u prilog Stanijinim tvrdnjama da je Aneli svoj ulazak u rijaliti dugo planirala.

Porukom koju je Osman Karić ostavio, reklo bi se, aludira na to da je između Ahmićeve i Gastoza možda bilo i nečega više, a šta je istina, kao i uvek, pokazaće vreme.


sledeća vest

Originalni tekst