Populana pevačica i njen kolega snimili su pesmu koja nikada nije „ugledala svetlost dana“.

Dragan Kojić Keba prvi put je progovorio o problemima s Radmilom Manojlović s kojom je snimio duet. On je, naime, taj duet i najavio, ali se pesma ipak nije pojavila nigde.

Foto: ATA Images

 

Keba ističe da on nije krivac u ovoj priči, već da je kako je rekao, zapelo u Radinom muzičkom timu.

– Pa nije objavljen i ne znam da li će. Postoji taj snimak, tada je zapelo kod Rade i njenog tima. Predugo se čekalo i tako da je sve to dobilo neku drugu dimenziju – rekao je on u emisiji Amidži šou.

Foto: ATAIMAGES

 

Podsetimo, Rada je medijima priznala da joj je žao što nije snimila pesmu „Dobrodošao u klub” i otkrila da je danima plakala zbog toga.

sledeća vest

TV

Si u Srbiji vidi ključ pobede u ekonomskom ratu sa Evropskom unijom! Naša zemlja sa Kinom postaje ekonomska sila! Si Điping je smišljeno odabrao destinacije u Evropi, da bi napravio novi Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

Live TV

Putin smenjuje Šojgua?! Ako ruske snage pregaze Harkov, dolazi do sloma Ukrajine, uprkos mešanju Francuske!

O aktuelnim svetskim žarištima, ali i o spoljnoj i unutrašnjoj politici Rusije i njenom uspehu na frontu u Ukrajini, govorili su Vlastimir Vidić, novinar, prof. dr Dragan Radenović, Miloš Jevtić, novinar i ekspert za specijalne jedinice, Igor Damnjanović, novinar i ratni reporter.

Si naredio Makronu da odloži odluku o prijemu tzv. Kosova u Savet Evrope?! Kina čuva teritorijalni integritet Srbije! (VIDEO)

JOŠ TV VESTI

Originalni tekst