Anabela Atijas i Gagi Đogani već godinama nisu u braku, ali denser kaže da mu je veoma žao što je došlo do razvoda.

Poznato je da je ljubav pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija bila turbulentna od samog početka.

Naime, njih dvoje su se zavoleli kada je ona imala 17 godina, a s obzirom na to da je njega tada zanimao ples, ubrzo su oformili grupu „Funky G“ i snimili prvu pesmu „Samo u snu“ koja je postala veliki hit.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Ipak, iako je prema Gagijevim rečima to bila ljubav na prvi pogled, ispostavilo se da su iza zatvorenih vrata imali bezbroj problema. Stavili su tačku na brak, a godinama nakon razvoda Anabela je u rijalitiju „Zadruga 3“ iznela sav prljav veš iz njihove zajednice, i to kada su u rijalitili šou programu učestovali Anabela, Gagi, njihova ćerka Luna i njen partner Marko Miljković, kao i Adam Đogani, sin Gagijevog rođenog brata.

Foto: Printscreen/You Tube

 

Luna ga je ugostila oca u emisiji „Bunker“, a on je otkrio detalje o ljubavi sa Anabelom i otkrio šta najviše ceni zbog nje.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

Žao mi je što nisam uspeo da sačuvam brak, voleo bih da sam opstao sa Anabelom – počeo je denser, a zatim je otkrio tri osobine koje je najviše voleo kod bivše supruge:

Hoće da pomogne kada je neko u problemu, poštena je i verna u braku. Nikad nisam posumnjao da me je varala, čak ni flert nisam video. Bila je dobra majka. To mi se mnogo svidelo kod nje.

Svim srcem uz predsednika! Karleuša pružila podršku Vučiću:

sledeća vest

Originalni tekst