Voljenka Ilić, učesnica “Parova” i pevačica, pronađena je u svojoj kući u bazenu u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a u njenoj vili policija je zatekla sveće, ikone, dnevnik i oproštajno pismo.

Kako piše portal “Internacionale noticias”, sudski veštak Mario Sezar Lopez, zadužen za slučaj, utvrdio je da je uzrok smrti gušenje utapanjem.

Foto: printscreen

 

Kako se navodi, u stanu, odnosno na stolu, pronađena je poruka na srpskom jeziku, kao i omanji dnevnik, koji je po svoj prilici Voljenka ostavila.

– Žao mi je, ne mogu više da živim. Čuvaj svoju ćerku, zvala me je majka – navodi portal.

Srceparajući tekst prati i fotografija preminule majke, kao i sveća, šest svetaca, plišani zečić i Voljenkin pasoš, a sve izgleda kao da je u pitanju neka vrsta rituala.

Foto: Foto: Prntscreen Internacionalesnoticias.net

 

Navodi se i da su Voljenkine noge bile vezane sivom trakom, kao i da je pronađen crno-plavi konopac za vežbanje na butini. Dva siva i dva plava tega bila su vezana za Voljenkinu glavu, pričvršćena selotejp trakom i crnim konopcem. Na glavi joj je bio i beli veo.

Iako je slučaj u početku tretiran kao moguće samoubistvo, policija ipak ne isključuje da se možda nešto drugo dogodilo.

Trenutno se sprovodi detaljna istraga.

Gde da gledate Informer TV?

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, ‘Supernova’ i ‘Supernova’ (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19; Orion TV na poziciji 20 i Orion aplikacija na poziciji 20; Crna Gora – TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26; Bosna i Hercegovina – m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH; Severna Makedonija – u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7 mtel i u okviru m:SAT TV ponude na poziciji 47; Aplikacije ‘Arena klaud’ i “Klik TV” ili na portalu informer.rs

Srpska rijaliti učesnica pronađena mrtva u bazenu!

sledeća vest

Originalni tekst