Pjevač Muharem Hadrović proslavio se tokom takmičenja “Zvezde Granda”, a malo ko zna da mu je u djetinjstvu život visio o koncu.

Naime, Muharem je otkrio da je kao dječak umalo izgubio život zbog toga što je bio veoma nestašan.

– Baš sam bio nestašan, i u osnovnoj školi pa poslije i u srednjoj. Jednom prilikom sam ušao u ženski toalet, što je bilo strogo zabranjeno i kažnjivo, a tamo je bio pedagog. Na kraju sam završio kod direktora sa smanjenom ocjenom iz vladanja, ali bilo je toga – rekao je Muharem i otkrio da je radeći na njivi sa članovima svoje porodice doživio nesreću koju i danas pamti do detalja.

– Tad je bio doživljaj da se voziš na prikolici, a djeca kao djeca, svi smo htjeli da idemo da igramo fudbal, a ne da radimo na njivi. I ja sam slučajno stao na gumu od prikolice, povukao me je traktor i prikolica je prešla preko mog stomaka. Završio sam u bolnici, imao sam hiljadu boja na svom tijelu, svašta je bilo – prisjetio se pjevač koji je danas sretan što je njegova priča imala sretan kraj.

Inače, Muharem je mnogo puta isticao da je sretan i veoma ponosan što je odrastao na selu.

– Život na selu je fantastičan i svakom bih preporučio. Još dok sam bio mali članovi moje porodice su me uspavljivali sa pjesmom „Lov lovio mlad Muharem“ i tu je zapravo krenula moja ljubav prema muzici – rekao je nekadašnji takmičar “Zvezda Granda”.

(Express /Telegraf.rs)

Originalni tekst